selamun aleykum herkeze arkadaşlar ilk olarak s3 mini kullanıcısıyım rom attım ve geri orjinal romuna dondum ama mobil veriyi tıkladıgımda yukarıda h veya g diye gelen internet baglantısı gelmiyo yardımcı olanlara şimdiden tşk ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamun aleykum herkeze arkadaşlar ilk olarak s3 mini kullanıcısıyım rom attım ve geri orjinal romuna dondum ama mobil veriyi tıkladıgımda yukarıda h veya g diye gelen internet baglantısı gelmiyo yardımcı olanlara şimdiden tşk ederim
Eyw Kardeşim ama oda olmadı musteri temsilciyle dovusecektim sonra başka tel e taktım onda acılıyordu fakat benim telefonda bi sıkıntı var ama ne oldugu cozemedim saatlerce fromlara baktım hicbirinde bir cvp yok saol kardeş baska bildigin bişi varmı
kardeşim resim acılmıyor