Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mobilden instagram script veya panel kurabilir miyim?
Mobilden instagram scpript veya panel nasıl yapabilirim Termuxtan panel yaptım bir kaç defa lakin sadece kendim linke girebliyordum karşı taraf girince eror veriyordu?
Cevap: Mobilden instagram scpript veya panel nasıl yapabilirim?
Merhaba SAGII
1)Ücretsiz domain ve host alarak işe başlayabilirsin.
2) Bir tane script seçerek devam et(örnek: https://scriptbayisi.com/smm-panel-script-tum-gordugunuz-panelleri-unutun-agrzm-farki-trde-tek/)
3) Dosyaları telefonunuza indirin.
4) Değiştirmeniz gereken bilgileri değiştirin.
4) Hostinginizin paneline giriş yapın ve "online file manager" bölümüne basın veya isterseniz buradan(tıkla) mobile ftp programını indirip direk sunucuya atabilirsiniz
5) İndirdiğiniz dosyaları açılan sekmenin içine yükleyin.
6) İşlem başarılı bir şekilde bittikten sonra websiteniz hazır olacaktır.
İyi forumlar
Merhaba;
Bu İşlemi Manuel Olarak Veya Otomatik Yapan Toollari Kullanarak Yapabilirsiniz. Manuel Olarak Yapmak İcin Hosting, Domain Ve Scripte İhtiyacınız Var. Hosting Ve Domaini Temin Ettikten Sonra Sunucunuza Scripti Atıp Kullanabilirsiniz. Hazır Tollar İle de Yapabilirsiniz. Bunun İçinde Shellphish Gibi Araçları Kullanabilirsiniz. Termux İle Nasıl Kullanıldığını Anlamak İçin Bu Konulari İnceleyebilirsiniz;
hostin al script bul/yaz hostinge at ftp araçları ile domain bağla fake numara, mail ya da dm basarak sosyal mühendislik ile karşı tarafa yedir.
karşı taraf düşünce zaten script sahibi verir www.lnstagramverifcom/admin vs. vs panele düşer.
hazır verilen scriptler ngrok vs. ister.
Merhaba,
evet kurabilirsiniz neden kuramayasınız? Normal bir site yükler gibi yüklenebilir sitenin dosya yönetimi bölümüne cpanelden girdikten sonra dosyaları upload ediyorsunuz bitti bu kadar. İyi forumlar geçirmeniz dileğiyle. :drunk