Selamlar, ben başka bir yerdeyken (evimden uzaktayken) evimdeki modem arayüzüne nasıl ulaşabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya modemin Tp-link gibi cloud sistemi olacak. Bir üyelik ile yönetilebilecek yada statik ip en stabil ve garantili olanlar bunlar dostuım. Modemin modelini yazarsan daha iyi olur.Selamlar, ben başka bir yerdeyken (evimden uzaktayken) evimdeki modem arayüzüne nasıl ulaşabilirim
tp linkYa modemin Tp-link gibi cloud sistemi olacak. Bir üyelik ile yönetilebilecek yada statik ip en stabil ve garantili olanlar bunlar dostuım. Modemin modelini yazarsan daha iyi olur.
Markası bu tamam ama modeli nedir? Örn: Archer VR300 gibi bu önemlitp link
he tamam buldum TD-W9970 bunu diyosun galibaMarkası bu tamam ama modeli nedir? Örn: Archer VR300 gibi bu önemli
Bunlarda cloud sistemi yok. Mecbur statik ip kullanacaksın.he tamam buldum TD-W9970 bunu diyosun galiba
tamamdırSabit statik ip tanımlatacaksın (Bunun ayrı bir ücreti var) o statik ip ile modem arayüzüne ulaşabilirsin, belki modem içerisine bir port yönlendirme vs yapman gerekebilir.