Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Modem markanizi yazabilirmisiniz
Arkadaşlar Başlıktada belirttiğim gibi 3 tane port açtım 2222 1337 4444 ama hala kapalı gözüküyor
yardımlarınız için teşekkürler
Şu yardımcı olacaktır diye umuyorum:
https://www.turkhackteam.org/networ...s-kisi-var-100-ile-baslayan-ip-adresleri.html
Eğer bütün yöntermleri denediğin halde açılmıyorsa sebebi sabit ip olmamasıdır.
Sabit ip edinmek için internet sağlayıcınızı arayıp onlardan sabit ip istediğinizi söyleyerek aylık belirli bir ücret karşılığı sabit ip edinebilirsiniz.
Sizin için ayarlarınızı check edebilirseniz belki bir hata yapmışsınızdır .çok teşekkürler peki başka yol yokmu ve modem arayüzünden sabitleyemezmiyiz
Arkadaşlar Başlıktada belirttiğim gibi 3 tane port açtım 2222 1337 4444 ama hala kapalı gözüküyor
yardımlarınız için teşekkürler

Merhaba değerli üyemiz, bakın bu benim modem arayüzümdeki wan arayüz tablosu, 100 ile başlayan IP'ler havuz IP sistemidir
Peki nedir bu?
Türk telekom ve bazı süper online gıbı internet sağlayıcılar carrier grade nat ( CGN) havuz IP sistemi bu sisteme geçmişler. Bu sistemde hem dinamik IP hem de port vs IP TV gibi şeyler açamıyorsunuz bunu yapabilmek için ise statik IP alın diyorlar 5 ıle 15 TL arası, modem arayüzündeki IP ile gerçek IP'niz farklı çıkıyor eğer sizin de böyle ise bu sisteme dahil olmuşunuz demektir bu IP'ler genellikle 100. ile başlıyor.
Yani kısaca sizin modem arayüzü de böyleyse sabit ip satın almanız lazım. Bunun dışında çözüm yok.
Bende aynı şekilde açamıyorum.
darkcoment port dinlemeye alıp dene açık mı bak