Selamün Aleyküm Arkadaşlar Babaneme Ziyarete geldim 1 haftalına
Komşunun Wifi hackledim Ama modem Arayüzüne Girmiyor Bu arada komşunun Wifi sınırsız
cmd komutu ile ipconfig yazdım ve 192.168.1.1 Adresinden 1-2 gün önce giriyordu ama artık akşamları kapıyor wifi'yi sabah açıyor ve bn sabah 192.168.1.1 adresine giriş yapıyorum ama 10 dk sonra 192.168.1.1 adresine girmeyi deneyince ne yazıkkı Hiç Bir Veri Alınamadı Hatası İle Karşılaşıyorum Dns Değişdim Eski Haline Dödürdüm Vpn Kullandım Pc reset Attım Defalarca Bir çok Programla PC taratıp Sorun Varmı die bakdım Çıkmadı Advanced system care den hitmana kadar herşeyi denedim Ama ilk 10 15 dk giriyor sonra akşama kadar yani Wifi kapanıp Açılıncaya kadar girmiyor Ve modem Arayüzünün Şifresine Ulaşamıyorum
Resimleride Eklicem Bi el atsanız arkadaşlar Bir çok konuya siteye bakdım Ama Hiç Birinde Doru düzgün Cevap yok kablosuz bağlanıyorum Ve reset yada kablo takma imkanım yok bunuda Belirtim Arkdaşlar Yardımlarınızı Bekliyorum Bu Arada Ban Sebebimidir Bilemiorum Ama Çözüme ulaştırana 15 tane kurban Vericem rat'dan
İstediği Rata Veya Keylogger olarak da aktarabilirim
Son düzenleme: