Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dos atabilirsin.evet arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim vds'im var sorun şu bulduğum ip ye ddos nasıl basacağım açık portu yok bi şekilde internetini yavaşlatamaz mıyım?
tamamda işte hangi portu kullanarak atıp yavaşlatcam, kendi ip me denedim hiçbişey olmadıDos atabilirsin.
DDoS atarken kişi sayısı da önemlidir, tek başın atacağın DDoS bir işe yaramaz kalabalık olmanız gerekmekte.tamamda işte hangi portu kullanarak atıp yavaşlatcam, kendi ip me denedim hiçbişey olmadı
1,5 gigabit upload varDDoS atarken kişi sayısı da önemlidir, tek başın atacağın DDoS bir işe yaramaz kalabalık olmanız gerekmekte.
Ve inanılmaz optimize, bare-metal bir kod yazmadıkça o 1.5 gigabit upload'un tamamını verimli bir şekilde kullanıyor olman imkansız. CPU yetse RAM yetmez, RAM yetse sistem sınırlandırmaları - mesela maksimum soket sayısı - yetmez.1,5 gigabit upload var
Gerçekten çok teşekkür ederim udp floodda niye port koyamadığımıda anlayamıyodum onuda anladım cevabınızın tamamını okudum çok bilgilendirici ve çok yararlı oldu benim için udp flood deniyeceğim araştıracağım teşekkür ederim tekrardan.Ve inanılmaz optimize, bare-metal bir kod yazmadıkça o 1.5 gigabit upload'un tamamını verimli bir şekilde kullanıyor olman imkansız. CPU yetse RAM yetmez, RAM yetse sistem sınırlandırmaları - mesela maksimum soket sayısı - yetmez.
Kendi IP adresine bir şey yaparken modemine veri gitmez. Kendi cihazın ve işletim sistemin senin bütün IP adreslerini biliyor. "Bu mesaj zaten banaymış" diye modeme göndermez bile.
İşin detayına inersek modemi "halt" ettiren, durduran şey çok fazla veri gelmesi değil, o verileri işleyemeyecek kadar az kaynağı kalmasıdır. Yoksa mesela diyelim, bir TCP soket açtın hedefe, inanılmaz boyutlarda veri gönderdin. Şak, bağlantı kapanır, ama hedef gayet canlıdır. RX buffer dolmuştur, işleyen yoktur, sana aynen bu hata mesajı olarak gönderilir (RX bufferım dolu ve burada kimse veriyi aynı hızda işlemiyor) ve soket kapanır.
Benim modem gibi cihazlar konusunda en verimli gördüğüm UDP flood'dur. ICMP flood - smurf, ping atmak, ne dersen - artık pek işe yaramaz, çünkü "source quench" - "doldum lan daha çok gönderme" mesajı 1990'lar ortasında deprecate edilmiştir, yani "eski protokol bu, gelecekte kullanmayacağız" denmiştir, daha yeni modemlerde modemin işleyemeyeceği kadar çok ping gönderirsen modem cevap vermeye, hatta mesajı işlemeye bile kasmaz, sadece görmezden gelip buffer'ını boşaltır.
UDP flood'da port vs. önemli değildir. Sen bir UDP paketi gönderirsin, hedef modem, "abi biz bunu istemedik, bak ilk kısmı bu gönderdiğin mesajın" diye sana bir ICMP 'port unreachable' mesajı gönderir. Her seferinde, her paket için bu ICMP paketini oluşturmak zorundadır modem. Oluşturma ihtimali kalmayınca, hafızası veya TX buffer'ı dolunca? Küt, modem düşer.
Piyasadaki, hani anonymous mallarının öve öve bitiremedikleri ion cannon'lar da dahil, udp flood'ların hepsi, en azından bana göre, çöptür. Tabii yaklaşık 5-6 senedir hiç araştırmadım, ama o zamanlar ne kadar acemice yazılmış olduklarını görüp kendi flood'umu yazmıştım. Ama en azından böylece araştırman gereken alanı daraltmış olayım. UDP flood araştırman modem düşürmek için en mantıklısı olacaktır. Eğer elindeki 1.5gbits upload yeterince güçlü bir CPU ve RAM ile de destekleniyorsa, işe yaramaz UDP flood'lar bile en azından Türk Telekom'un dağıttığı gerizekalı modemleri düşürür.
Yok UDP protokolü port gerektirir. Ama senin bile bile açık olmayan bir portu hedeflemen daha yararlıdır, tabii hedefin modemse. Yoksa modem CRC check yapar, hedefine gönderir, işi bitmiş olur. Yani çok daha az yorulur.Gerçekten çok teşekkür ederim udp floodda niye port koyamadığımıda anlayamıyodum onuda anladım cevabınızın tamamını okudum çok bilgilendirici ve çok yararlı oldu benim için udp flood deniyeceğim araştıracağım teşekkür ederim tekrardan.
tool mu aramalıyım sizce böyle bi tool var mıdır? (udp flood toolu)Yok UDP protokolü port gerektirir. Ama senin bile bile açık olmayan bir portu hedeflemen daha yararlıdır, tabii hedefin modemse. Yoksa modem CRC check yapar, hedefine gönderir, işi bitmiş olur. Yani çok daha az yorulur.
Üstad varsa bile ben bilmiyorum ne yazık ki ama biz konuştukça bu konu üste taşınıyor, güncel bir tool önerir biri yakında.tool mu aramalıyım sizce böyle bi tool var mıdır? (udp flood toolu)
Anladım, çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim başka bir konuyu gören kişide tool önerirse iyi olur ben araştırıyorum ancak tavsiyelere açığımÜstad varsa bile ben bilmiyorum ne yazık ki ama biz konuştukça bu konu üste taşınıyor, güncel bir tool önerir biri yakında.
Black hat'i bırakalı seneler oluyor, artık elektronik harpteyim ben, işim bilgisayarları değil elektronik cihazları kandırmak artık. Ondan teknik bilgim olsa da tool vs. depolamıyorum.
Cidden efsanesiniz sizin bana yardım edeceğinizi hiç düşünmezdim aklımın ucundan geçmezdi deneyeceğim attığınız şeyiGithub'a bir baktım, millet paytında, node.js'te yazmış yahu... Neden? CPU'yu aşırı verimli kullanman gereken bir işlem için, neden bir script dili?
![]()
UDP-Packets-Overload/module/sentpacket.cpp at main · blueskychan-dev/UDP-Packets-Overload
Simple UDP Flood Attack based on C++ for Linux and Android (Termux) - blueskychan-dev/UDP-Packets-Overloadgithub.com
Bu kodu buldum. Fena değil. Eleman modemi değil de sunucuyu hedeflemiş, ondan ufak bir sorun var. 65kilobyte'lık UDP flood gönderirsen UDP paketi parçalara ayrılır, fragmante olur. Senin cihazın daha çok yorulur. Üstüne üstlük geri oluşturacağı "port unreachable" ICMP mesajı, bütün ICMP hata mesajları gibi 576 byte'ı geçmez.
Dünya yüzünde neredeyse her yerde DSL servis sağlayıcıları alt protokol olarak PPPoE kullanır. Bu da 6000 küsür byte'tan büyük her paketin fragmante edileceği manasına gelir.
Yani paketlerin boyutu, maksimum efekt için bu sınırın altında olmalıdır, hatta 500 byte mükemmel olacaktır. Kodda onu değiştirirsen, bu işine yarar.
Bir karnımı doyurayım, buradaki mühendislerin soru yağmuru azıcık azalsın...aslında baştan kendimiz yapalım yahu. Atla deve değil, yazılabilecek en basit DoS bu.Cidden efsanesiniz sizin bana yardım edeceğinizi hiç düşünmezdim aklımın ucundan geçmezdi deneyeceğim attığınız şeyi
Valla ben çok araştırdım ancak bulamadım botnet diyorlar botnet için millete rat atmam lazım diye anladım onuda yapamam kolay kolay botnette yapamıyorum forallsimons kullanıyorum ddos tool olarak ancak bi modem düşürmeyi yapamadım kapalı bütün portlar kendimede basamadım denedim arkadaşada denedim olmadı bi yapamadım gittiBir karnımı doyurayım, buradaki mühendislerin soru yağmuru azıcık azalsın...aslında baştan kendimiz yapalım yahu. Atla deve değil, yazılabilecek en basit DoS bu.
Şunu söyleyeyim aslında manasız bir saldırı bu...Valla ben çok araştırdım ancak bulamadım botnet diyorlar botnet için millete rat atmam lazım diye anladım onuda yapamam kolay kolay botnette yapamıyorum forallsimons kullanıyorum ddos tool olarak ancak bi modem düşürmeyi yapamadım kapalı bütün portlar kendimede basamadım denedim arkadaşada denedim olmadı bi yapamadım gitti
Öncelikle afiyet olsun okulun internetine vb yerlere saldırsam olmazmı internet modemine okuldayken erişebiliyorum bi şekilde tamamen kesemezmiyim interneti ddos la değil modem arayüzündenŞunu söyleyeyim aslında manasız bir saldırı bu...
Neden? Adam ayağa kalkacak, küfredecek, modemi resetleyecek, 30 saniye bekleyecek, interneti geri gelecek. Büyük ihtimalle IP adresi de değişeceğinden devam edemeyeceksin.
DoS saldırıları bir heçkır için genelde sistemlere, sitelere saldırı aracıdır. Bir sistemi geçici bir süre için egale etmenin sosyal mühendislikte çok büyük yararları vardır. Onun için de daha komplike araçlar kullanmak gerekir. Çünkü temel, tekdüze işlemler yapan bir modem yerine birden çok servise ihtiyacı olan, bir state'i olan sistemlere saldırıyorsun. Muhtemel çok daha fazla açık var.
Açlıktan ölüyorum, gidiyorum.