Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilindiği gibi kimse modemine şifre koymuyo, ben bir kaçına bağlandım, NAT ile 3389 , 21 portlarını açtım ancak bilgisayara nasıl sızabiliriz? Ustalardan yardım bekliyorum. tşk
Aynen Katılıyorum Bende o Video Anlatımda buna dikkat çektim zaten ya şifre yok yada default şifre oluyor oda bilindik birşey bilmediğinide Google sana söylüyorSağolasın, yani benim istediğim , daldığım modemde port açıp makinayı ele geçirmek. sanırım bu mümkün. denediğim 10 modemden 7 sinde şifre yok. aslında kimse buna dikkat etmiyo.
inceledim videoyu ancak nat veya bilgisayara sızma yok dostum ya
öyle bişey yok uğraşma![]()
valla? bu nat mat işleri işe yaramıyo yani? bilgisayara sızamadıktan sonra bi işe yaramaz o zaman bu iş. ama wireless şifrelerini alabilirsin işte
Aynen Zaten Orada Yaptığımızda o Wireless şifresini almak ve TTNet Wifide kullanmak üzere TTnet Kullanıcı adını ve şifresini almak
nat dediği port yönlendirme ile alakalı bişey.hiç bişey yapamazsın ip ile pc ye bağlanamazsın onu unut =) .ama wireless şifresini belki passware programları ile gösterebilirsin =)