Modem üzerinden başka pclere keylogger

Hackerized

Üye
2 Ocak 2016
146
0
Los, Santos
Bunu uzun uzun anlatan bir sunu hazırlayıp paylaşsan bizimle kardeşim olmaz mı ya bu modemimin şifresini kırıyorlar galiba emin değilim wireless network watcher den baktıgımda farklı kişiler gördüm en sonunda panel şifresinide unutunca daha değişemedim şifreyi kaldı öyle bi yardımcı olsan hakops yeni sürümünde ağ'dan yayıl var ama ondan olabilir mi ki acaba?
 

N S

Uzman üye
19 Haz 2013
1,142
210
kardeşim modemini resetle niye ugraşıyosun arkadaşı dediği gibi autorun doyası oluşturup virüsünü çalıştırmayı denersin ağda paylaşıp ama antivirüsler yakalar hem zaten ağını kullanan adam firewallını ona göre yapılandırmıştır senden dosya kabul etmez pc
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.