Burda ekran görüntüsünü koyuyorum başlıkta belirttiğim gibi Wan testinde bir kac başarısız hatasi aliyoeum nedeni nedir?
Modem TD-W9970
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hocam benimki yaklaşık 3 haftadır böyle.Sanırım dün sabahtan beri sizinde internetiniz yok. Bu durum şuanda bir çok ilimizi kapsamakta.
Konuyla ilgili kesin bir haber bulumamakla birlikte, bu durumun ne zaman sona ereceği hakkında doğru bir bilgi bulamadım. Şuanda yapabileceğimiz pek bir şey yok bizde sizin gibi bekliyoruz
İyi Forumlar!
Altyapınızla ilgili bir sorun olabilir müşteri hizmetlerine durumu bildirdiniz mi?Hocam benimki yaklaşık 3 haftadır böyle.
Daha yeni aradım ve kanal değişikliği yaptilar hala ayni başarısız hatasi aliyorum.Altyapınızla ilgili bir sorun olabilir müşteri hizmetlerine durumu bildirdiniz mi?
Hocam sebebi sizce şey olabilir mi modemin 5.yili ayrica buradaki kablolarda bakır modeme bakir kablo geliyor fiber paketi vdsl olarak alıyorum bunlarında etkisi var mıdırKanal değişikliği ile düzeleceğini sanmıyorum.
Kablo veya hattın takılı olduğu yer arızalı olabilir bu durumlarda ekipler gelip hattınızı kontrol ediyor. Arayıp arıza kaydı yaptırmanız yararınıza olu r.
İlgilendiğiniz için saolun hocamModemden de kaynaklanabilir yazılım sorunları yüzünden. Eleyerek sorunu tespit edin, fseklı bir modem ile deneme yapın.