Modemime vuruyolar önerebiliceğiniz vpn programları varmı ?

xOlimpos

Katılımcı Üye
7 Ocak 2016
950
0
C:\
Merhaba skype üzerinden sürekli ip adresime ulaşılıyor ve saldırı yapıyolar acaba önerebiliceğiniz bunu önlemek için bi vpn programı varmı ?
 
Son düzenleme:

eagle461

Katılımcı Üye
18 Mar 2018
255
0
Texas
Önce başlat menüsünden cmd yazın ve çıkan komut satırını sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın. İlk önce ”ipconfig /all” yazın ve enter yapın ağ geçidinizin IP adresinizi bulun. Daha sonra ”ping -t” den sonra yazıp enter yapın.Şimdi ise komut satırına ”ipconfig /renew” yapalım. Bu işlem sayesinde IP adresimizi yenileyecez. Bu işlem sonrası internetinizin hızlandığını fark edeceksiniz.Flushdns ile DNS kayıtlarını yenileyecez. Burada kalan DNS adresleri haftalar öncesinden kalmış olan DNS‘ler olabilir. Komut satırına ”ipconfig /flushdns” yazarak DNS adreslerini yenileyelim.


eğer yararlı bulduysan bir teşekkür alırım...
 

swarm

Katılımcı Üye
26 Ara 2015
883
1
Genel için diyorum kardeşim ipyi örtmek için

Tamam kardeşim bende onu diyorum. Tarayıcı VPN si indiriceksin sonra CyberGhost sitesine girip uygulamayı yani VPN uygulamasını indireceksin. Uğraşmam diyorsan NordVPN kullan. Tabi bu dediğim VPN ler belli bir süreden sonra ücret istiyorlar. İnternette lisans kodu satan 3.şahıslar bulabilirsin. iyi forumlar.
 

SultanATSIZ

Uzman üye
13 Ocak 2018
1,674
34
TURAN
Merhaba skype üzerinden sürekli ip adresime ulaşılıyor ve saldırı yapıyolar acaba önerebiliceğiniz bunu önlemek için bi vpn programı varmı ?
https://www.turkhackteam.org/skype/1245025-skypeta-ip-adresinizi-gizlemek-turkhackteam.html öncelikle bu konuya git ıp adresini skype üzerinden gizle daha sonra sana resim yollarlarsa tıklama hızlı resime filan yüklesinler öyle açarsın onun dışında herhangi bir vpn kullanarak modemini güvene alabilirsin.
 

xOlimpos

Katılımcı Üye
7 Ocak 2016
950
0
C:\

xOlimpos

Katılımcı Üye
7 Ocak 2016
950
0
C:\

4aAlrQ.png
 

MRX001

Yeni üye
15 Mar 2018
16
0
HAYAL-ET
Pc yi full sürüm antivirüs programıyla tara veya indirdiğin dosyaları dikkatlice içeriğini incele ve antivirüse tarat büyük ihtimal server yemişsindir.
Skype üzerinden gönderilen resim vb. şeylere dikkat et içeriğine virüs gömmüş olabilirler.
Modemi resetle ve statik ip atama pcye.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.