Modeminizin Hızını %100 Arttırın Denenmiştir - Robust Speed Booster 4.5.0.2 Ful

oguzhan_52

Katılımcı Üye
14 Nis 2007
381
3
buralarda
10shok9.gif


14y4n68.png
Modem hizinizi % 100'e varan oranlarda artirmak istiyorsaniz ; tam isteğinize uygun bir program
wink.png
...Browseriniz yani internet tarayıcınız ne olursa olsun hepsi ile uyumludur ve ayrıca browserinizin ayarlarini otomatik olarak optimize ediyor.LAN, ISDN, Cable, DSL, T1 baglanti protokolleriniz destekleyen program internette sörf yapmanizi bir hayli kolaylastiriyor.Program'ın en gözde özelliği ise ücretsiz olması :)


2610vop.jpg
Boost and optimize the speed of your Internet connection with this set of tools. Internet Speed Booster is a free utility to help you keep your system healthy and responsive.

OSS Internet Speed Booster is a collection of 3 utilities, Network pinger that prevents you from being disconnected by your ISP (Internet Service Provider) with full control over the Ping host, interval and sound, Internet Speed Booster - optimizes the way your Windows PC can send and receive information across the Internet in real time to prevent fragmentation of data transfers. FreeMem utility allows you to free physical memory or RAM on your computer. Just select a target amount of free memory and click the Optimize button. You can also schedule it to automatically optimize RAM when it falls below a certain target level.



Homepage / Anasayfa : http://www.robust.ws/isb.html

Size / Boyut : 4,5 Mb [ Megabayt ]



Rar Pass:
Kod:
www.painboard.us
Reklam amaçlı programları bilgisayarınız trojan olarak algılayabilir.Normaldir...
Alıntıdır...
 
Son düzenleme:

GrandMasterX

Yeni üye
5 Eyl 2009
1
0
Kusura bakma ama ben buna inanmıyorum kardeş.Allah'tan PC için yedek alırım yoksa bu tür programlar denemeden top atardım .
 

_uslanmaz_

Katılımcı Üye
7 Ağu 2009
267
0
zaten sen bunu kurdugun an modem bılgılerının trojen yukleyen kısıye dıtmedıını nerden bılıyorsun . hemen tesekkurler kardes teskkurler ne saf sınız yaaa hemen tesekkur . modem hızını arttıran program mıs ........ he bırde trojen olrak gorurse aldırmıycalarmıs saf sandı mılletı . trojenın amacı nedır kı gormezlıkten gelınecek zaten programın adı dıyverıyor ne malll oldugunu amacının ne oldugunu ... 100 deee 100 cıkaracakmıs bıde hızı peeeee % 20 -30 da degıl %100 sacmalıga bak bu zamana kadar hangı esyayı kendı kapasıtesının %100 ustune cıkarıtyorsun ancak buna pc den hıc anlamayanlar atlar .
LUTFEN VERDIGINIZ PROGRAMLARA DIKKAT EDIN ..eger amacınız trojen yedırmek se once kendınız yıyın arkadanda olabılır agızdanda sınır edıyorsunuz ınsanıı ahlakınızla ıs yapayı ogrenınn .
 

BRINOT

Üye
24 Haz 2009
208
0
uslamaz sana aynen katılıyorum böyle bişey olsa ilk önce modemciler internet sağlayıcılar bunu kullanır daha iyi hizmet adına gereksiz bişey para basma makinesi gibi bişey bu:))
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.