Modern bir web anasayfası kodladık

oOTheLordOo

Yeni üye
9 Ağu 2010
26
0
İlk açtığım başlıkta videonun resimsiz olduğu için muhtemelen konu kaldırıldı.

Kodları paylaşmamamın sebebi kendinizin yazıp pratik yapmanızda faydalı olacağını düşünmemdir. Kopyala yapıştır yapacak karışık bir kod yok arkadaşlar :): Umarım ilgilenen arkadaşlara az da olsa bir faydam olur.

Bilgi ve Sevgi paylaştıkça çoğalır :gozkirpan :eek:pcuk



Bölüm 1
https://m.youtube.com/watch?feature=...&v=xFovx8zeZKs

Bölüm2
https://m.youtube.com/watch?feature=...&v=0MX2fzYefoU
 
Son düzenleme:

lyxG

Anka Team Junior
15 Ocak 2019
303
71
İşte gerçek bir konu gerçek bir eski umarım devamı gelir konu için minnetarım harika bir anlatımınız var.
 

hackishack

Katılımcı Üye
20 Haz 2020
838
161
Liverpool UK
Ellerin dert görmesin kardeşim. Gerçekten modern olmuş. Ayrıca kodları paylaşmayıp insanların hazıra konmamasını, dolayısıyla öğrenmesini sağlaman da takdire şayan bir davranış.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.