H hckrking Yeni üye Katılım 4 Eyl 2009 Mesajlar 36 Tepkime puanı 0 Kredi 0 1 Kas 2009 #1 arkadaşlar ben moderator olmak istiyorum fıkralardan nasıl olcam ?
L Legionary Uzman üye Katılım 28 Ağu 2009 Mesajlar 1,025 Tepkime puanı 0 Kredi 0 1 Kas 2009 #2 http://www.turkhackteam.org/tim/ buraya bak ama daha olamazsın belli kurallar var gereksiz başvuru yapma banlanırsın Oyla 0 Downvote
http://www.turkhackteam.org/tim/ buraya bak ama daha olamazsın belli kurallar var gereksiz başvuru yapma banlanırsın
º º²¤«♥ǻ∂ιуα๓ǻη♥»¤º² Kadim Üye Katılım 2 Eyl 2009 Mesajlar 5,239 Tepkime puanı 2 Konum DÖNÜLMEZ AKŞAMIN UFKU Kredi 0 1 Kas 2009 #3 mod olup user kahrını çekeceğine user ol mod kahrını çeksın hele biraz hizmet edın foruma biraz pişin sonra belki olursunuz belki Oyla 0 Downvote
mod olup user kahrını çekeceğine user ol mod kahrını çeksın hele biraz hizmet edın foruma biraz pişin sonra belki olursunuz belki
M mk_34 Yeni üye Katılım 28 Ağu 2009 Mesajlar 35 Tepkime puanı 0 Kredi 0 1 Kas 2009 #4 kanka Bende düşündüm bende fıkraları seviyorum ama mod olmak için cok paylaşım yapmak lazımmıs Oyla 0 Downvote
W WantedTheBoy Adanmış Üye Katılım 25 Tem 2009 Mesajlar 7,298 Tepkime puanı 2 Yaş 31 Konum * Kredi 0 1 Kas 2009 #5 En Aşağı 200 mesaj gerekiyor sende 100 yok nasıl olacaksın Oyla 0 Downvote
_EroS_ Yaşayan Forum Efsanesi Katılım 4 Mar 2009 Mesajlar 8,670 Tepkime puanı 5 Yaş 41 Konum Antalya Kredi 0 1 Kas 2009 #6 Başvuru Yapacak Kişilerin Minimum Konu Sayıları 150 Olması Gerekmektedir. Başvurudan Önce Aranacak Koşullar; TurkHackTeam misyonunu kabullenmiş ve özümsemiş olmak, En az 1 haftalık TurkhackTeam üyesi olmak, Kişinin moderatörlüğü için başvurduğu bölümde aktif olması ve bilgilerini yeteri kadar paylaşabilmesi, Bölümünde yeteri kadar paylaşım ve bilgiye sahip olması,(Açtığınız Konuların Düzeni , Takibiniz Sizin ıçin Ekstra Puan Olacaktır) Turkhackteam forumlarından uzaklaştırma cezası almamış olması, Forum içindeki hal ve duruşunun TurkHackTeam e yaraşır ve TurkHackTeam i en iyi seviyede temsil edecek düzeyde olması, Oyla 0 Downvote
Başvuru Yapacak Kişilerin Minimum Konu Sayıları 150 Olması Gerekmektedir. Başvurudan Önce Aranacak Koşullar; TurkHackTeam misyonunu kabullenmiş ve özümsemiş olmak, En az 1 haftalık TurkhackTeam üyesi olmak, Kişinin moderatörlüğü için başvurduğu bölümde aktif olması ve bilgilerini yeteri kadar paylaşabilmesi, Bölümünde yeteri kadar paylaşım ve bilgiye sahip olması,(Açtığınız Konuların Düzeni , Takibiniz Sizin ıçin Ekstra Puan Olacaktır) Turkhackteam forumlarından uzaklaştırma cezası almamış olması, Forum içindeki hal ve duruşunun TurkHackTeam e yaraşır ve TurkHackTeam i en iyi seviyede temsil edecek düzeyde olması,
djcapkin Özel Üye Katılım 18 Ağu 2008 Mesajlar 8,218 Tepkime puanı 62 Konum Türkiye Kredi 0 1 Kas 2009 #7 Gereken açiklamayi yapmiş Arkadaşımızın Her önüne gelen mod olamior yane ^^ Oyla 0 Downvote