Herkese selamlar bildiğiniz üzere whatsapp'da data ve kod atmak oldukça yaygınlaştı (whatsapp çokertme kodu) bunun için kod yemeyen modlu whatsapp olan varsa yardımcı olabilirmi yoksa eğer ne gibi tedbirler alınması gerekir teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bussiens whatsap kullanırsan orası cokecektir ve normal whatsaba hiç bir şey olmayacaktırHerkese selamlar bildiğiniz üzere whatsapp'da data ve kod atmak oldukça yaygınlaştı (whatsapp çokertme kodu) bunun için kod yemeyen modlu whatsapp olan varsa yardımcı olabilirmi yoksa eğer ne gibi tedbirler alınması gerekir teşekkürler
Cevabın için teşekkürler dediğini denicem fakat kod atıldıktan sonra whatsapp girmek zorlaşıyor buna çözüm bulmak için düşünceme görme modlu wp olanlarda atmıyor kendim yaptım bahanesi ilebussiens whatsap kullanırsan orası cokecektir ve normal whatsaba hiç bir şey olmayacaktır
Çözldü işaretlersen sevinirim
benibulCevabın için teşekkürler dediğini denicem fakat kod atıldıktan sonra whatsapp girmek zorlaşıyor buna çözüm bulmak için düşünceme görme modlu wp olanlarda atmıyor kendim yaptım bahanesi ile
nasıl bulayım senibenibul