Monitör yerine TV

Muhammed1999

Uzman üye
19 Ağu 2017
1,070
12
9999999
Merhaba, ekranımı televizyon ile değiştirmek istiyorum sizce olur mu ? HDMI çıkışıyla bağlayıp Televizyonu kasaya bağlıcam ekran daha ucuza daha büyük olacak yani.
 

Neria54

Yeni üye
9 Ara 2017
44
0
Sakarya
Hocam iyi akşamlar, TV'yi monitör olarak kullanabilirsiniz tabiki ama kullanacağınız hdmı kablosunu kaliteli bir kablo kullanmanızı tavsiye ederim. Bir de oyun falan oynayacaksanız TV kullanmanızı tavsiye etmem fps sorunu yaşarsınız.
 

hayalet18

Kıdemli Üye
3 Şub 2015
2,327
2
ERMENISTAN
Muhammed1999
ben leptopu denedim güzel ama tv büyük olduğu için oyunda fbs düşüyor, örneğin cs go zula valorant yırtılma çok fazla ve uzaktan bakmanı tavsiye ederim en az 3 metre uzaklıktan bide yenileme ms olayı var tv de, tabi yeni model tv ler nvida g sync destekli yırtılma engelleme yapıyor, gta 5 tarzı oyunlarda sıkıntı olmaz yada pes gibi , ama cs go zula valorant pubg gibi oyunlar büyük sıkıntı yaşarsın
 

AXPA

Kıdemli Üye
13 Ocak 2018
2,340
152
New World
Merhaba,

Şu an birçok kişi bu şekilde kullanıyor. Hem daha rahat hem de daha uygun. Sorun sadece FPS hızlarında değişkenlik gösteriyor. Bu yönde en az 60 FPS hızında ekran tercih etmenizi öneririm.

Bilginize,
 

jrCoder

Yeni üye
26 Şub 2021
18
0
Merhaba, ekranımı televizyon ile değiştirmek istiyorum sizce olur mu ? HDMI çıkışıyla bağlayıp Televizyonu kasaya bağlıcam ekran daha ucuza daha büyük olacak yani.

Merhaba , suan bende oyle kullanabiliyoruz hatta ve hatta belki bilmiyorsundur diye sag alttaki kutucuğa geliyorsun yani bildirimlerin oldugu yere orada genislte Tıklıyorsun ve orada yansit butonu var orada seçenekler var istedigini sec
 

'Bertuğ

Kıdemli Üye
13 Ocak 2018
3,864
610
Merhabalar ;

Biz de kullanıyoruz fakat önermiyorum neden diye soracak olursan eğer televizyonun performans değeri (hz) düşükse donma yaşarsın eğer kaliten yüksekse kullanmanı tavsiye ederim :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.