Mp3 İle Server Birleştirme SharkI Transformer ] //

GysHorY

Üye
5 Nis 2010
105
0
sharkitrans.png



Bu Programla Mp3 Lerinizi Serverlerle Birleştirebilirsiniz Archivo Tıklayarak Serverinizi Musica Diyerek De Müziginizi Seciiyorsunuz! unutmayın Kullanmak İcin İlk Önce Ziptekini Bir Klasöre Cıkarttın!


İNDİR!
https://tik.lat/KVLbL
 

hadılen1

Yeni üye
24 Tem 2010
7
0
bide ben bu programı öncedende indirmiştim sorun olmamıştı antiler engel bunda trojen var
 

mamifener

Yeni üye
6 Eyl 2010
8
0
adam içine kendi keyloggerını atmış ananı sikim o ç okdr diom arkadaşlar kimse sakın sakın indirmesin küfür içinde kusura bakmayın lan sen milleti malmı sanıyorsun şerefsiz
 

smeagol343

Katılımcı Üye
14 Kas 2010
685
2
Sözde hakaret li konuşmak yasak adamlar forum kurallarını okumadan pat diye içeri dalıyor ayıp :(
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.