Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tema degil kardesim kali linux 2.0
Bilmiyorsan yorum yapma bari. ne oldugunu bizde biliyoruz kali linux kullanmamıssın hayatında geliyorsun birde tema degil diyorsun ! Kali linuxun orijinal teması öyle degil !
Bu nasıl bir tepki şimdi? Adam orada doğru bildiği şeyi sana yardım etmek amacıyla gayet düzgün bir dille açıklamış verdiğin cevaba bak. Ona bakarsan sende türkçe bilmiyorsun dil bilgisi dersinden sadece ünlemi öğrenmişsin ilkokulda cümlenin ögeleri dersinde kağıttan uçak yapmışsın. Madem bilmiyorsun yazma(!)
Öncelikle flood kasmaya yer aramayalım sakin olmaya çalışalım
Flood dedim çünkü burda birbirime yardım etmemiz gerekiyo tabi verdiği cevap yanlış fakat sizinde olaya dahil olmanız bana onu yazmayi gerektirdi sizde sorulan soru hakkinda bir cevap verip sonra üsluba dikkat deseniz daha iyi olmazmiydi sizcede
Haklısınız orada hatalıydım, ancak mesajım sadece konuyu açan kişiyi kapsamıyordu. Forumda bu tip şeyleri çok gördüm. Okuyan bir kaç kişinin yaptığını anlaması amacıyla yazdım ama haklısınız hatalıydım.