Terminalde msfconsole yazıyorum fakat yüklü olduğu halde çalışmıyor:
command not found hatası alıyorum bilenler yardımcı olabilir mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
(başına birde sudo ekleyin Öncelikle bir metasploite upgrade ya da update yapın sorun çözülmesse tekrardan yazın bir update ya da upgrade yapınTerminalde msfconsole yazıyorum fakat yüklü olduğu halde çalışmıyor:
zsh ya da bash olabilir en iki sağlam terminalKullandığınız terminal nedir?
bashKullandığınız terminal nedir?
zaten rootum(başına birde sudo ekleyin Öncelikle bir metasploite upgrade ya da update yapın sorun çözülmesse tekrardan yazın bir update ya da upgrade yapın
dediğimi yaptınızmı
googleda bu komutu nasıl aratabilirimMerhabalar,
Almış olduğunuz hata "Komut bulunamadı" olmakla beraber başlatma komutunu vermediğinizden kaynaklı.
Başlatma komutu aklıma gelmedi, o yüzden araştırmanızı tavsiye ederim.
Yani msfconsole yazmakla birlikte işin yarısı tamamlanmış, yarısı kalmış gibi görünüyor.
Komutu bilen varsa yazabilir veya hatırlayınca ben de yazabilirim.
İYİ FORUMLAR DİLERİM...
update upgrade yaptınızmızaten rootum
muhtelemen databasede msfconsole bulunamıyor galiba ondan kaynaklı olabilirgoogleda bu komutu nasıl aratabilirim
yapıyorumupdate upgrade yaptınızmı
bir metasploiti güncellesinyapıyorum
aga biraz saçma gelecek ama tekrardan kurabilirsin ya da sistemi sıfırlama komutu dene bi sudo reboot -f yaz bir kere işe yarayacakmı bildiklerimi söylüyorum birde hatayı ss atarmısınişe yaramadı hocam
birde i4vczhm.PNGaga biraz saçma gelecek ama tekrardan kurabilirsin ya da sistemi sıfırlama komutu dene bi sudo reboot -f yaz bir kere işe yarayacakmı bildiklerimi söylüyorum birde hatayı ss atarmısın
sudo msfconsole da açılmadı.abi onda bi sıkıntı var sudo msfconsole yapınca açılıyor
ikisini de denedim olmadısudo msfdb start
sudo msfdb init
msfconsole -q
Eğer olmazsa;
apt update
apt upgrade
apt clean
apt install --reinstall metasploit-framework
Denermisin.
tekrardan kurabilirmisin kaliyisudo msfconsole da açılmadı.
olabilir.tekrardan kurabilirmisin kaliyi
işe yaramadı hocambir metasploiti güncellesin
abi onda bi sıkıntı var sudo msfconsole yapınca açılıyorMerhabalar,
Almış olduğunuz hata "Komut bulunamadı" olmakla beraber başlatma komutunu vermediğinizden kaynaklı.
Başlatma komutu aklıma gelmedi, o yüzden araştırmanızı tavsiye ederim.
Yani msfconsole yazmakla birlikte işin yarısı tamamlanmış, yarısı kalmış gibi görünüyor.
Komutu bilen varsa yazabilir veya hatırlayınca ben de yazabilirim.
İYİ FORUMLAR DİLERİM...
sudo msfdb startTerminalde msfconsole yazıyorum fakat yüklü olduğu halde çalışmıyor: