Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani lab falan cozmuyorsan av olmayan bir makine falan değilseBeyler msfvenom hala etkilimidir? windows tespit ediyormu bilmiyorum çok uzun zaman önce kullanmıştım etkiliysede windows içni hangi payloadı seçeyip hangisini önerirsiniz?
peki hocam thefatrat yakalanıyor msfvenom yakalanıyor backdoor oluşturucu lazım ya dış ağa ağda kullanıcam zaten hocam varmı payload oluşturcu yoksa bu işi python ve c le manuel olarakmı çözülecek manuel olaraksa nasıl yollar izlenmeli? ben python biliyorumYani lab falan cozmuyorsan av olmayan bir makine falan değilse
Standart gelen defender bile anında yakalar
Defender bile artık baya gelişti
Python biliyorsan o zaman custom kendi backdoorunu geliştirpeki hocam thefatrat yakalanıyor msfvenom yakalanıyor backdoor oluşturucu lazım ya dış ağa ağda kullanıcam zaten hocam varmı payload oluşturcu yoksa bu işi python ve c le manuel olarakmı çözülecek manuel olaraksa nasıl yollar izlenmeli? ben python biliyorum
Ozaman wormgpt veya pentest ai den yardım alınarak yapılabilirmi? çünki ben şuan sadece paket dinleyici ağ tarayıcı keylogger yazdım ufak tefekPython biliyorsan o zaman custom kendi backdoorunu geliştir
Ama evasion,av bypass tekniklerini çok iyi derinlemesine cozmen gerekli lakin modern teknikler kullanman lazım sadece Python bilmek yetmez
Bu sistemler çok ileri seviye çalışıyorlar artık basit 15 senelik yöntemlerle Gecemezsin hani klasik msfvenomun yaptığı gibi encryption vs.
Msfvenom dışındakiler de zaten otomatikman yakalanicak bir farkı yokki onlarında signaturleri örnekleri imza tabanlarinda bulunuyor bütün public toolarin var
Hayır tabikideOzaman wormgpt veya pentest ai den yardım alınarak yapılabilirmi? çünki ben şuan sadece paket dinleyici ağ tarayıcı keylogger yazdım ufak tefek
ŞUnuda ekliyim senin amacın sadece backdoor geliştirmekse onu yaparsinOzaman wormgpt veya pentest ai den yardım alınarak yapılabilirmi? çünki ben şuan sadece paket dinleyici ağ tarayıcı keylogger yazdım ufak tefek
Valla hocam dediklerinizde bile okurken ben zorlandım çok zor iş gibi paylod backdoor geliştirmek keşke bizde sizin seviyede olsakta zorlanmasak e bizim kafa çok basmıyor bukadarHayır tabikide
Yine hicbirsey değişmez
Wormgpt gibi ai Ler abartıldığı gibi bir şey değilki
Yani sana çok özel bir 0day gelistirip falan vermicek
Yani modern evasion,bypass tekniklerinden ai anlamazki
O bahsettin konu çok derin bir konu ai den destek alayim böyle yapayım bir konu değil bir kere sürekli aynı şekilde update yapman lazım çünkü undedect kavramı zamana ve etkene göre değişebiliyor bugün çalışan bir yöntem yarın patlayabilir
Cloud mekanizmaları tüm dünyayla iletişimi çalışan threat hunting sistemleri vs..cok ayrıntılı BLA BLA...
Manuel ilerlemen lazım
Fakat şuan için bu dediğim egerki o seviyedeysen bahsettiğin seviyede öyle bir şey geliştirmende çok imkansıza yakın
Davranış Tabanlı Koruma | Kaspersky
Bak biraz inceleyebilirsin ne denli av lerin geliştiğini