MSI, AMD'nin 4000 H Serisi Mobil İşlemcisi

The Coηq

Uzman üye
30 Tem 2019
1,791
45


Oyun donanımı ve bilgi işlem çözümlerinde dünya lideri olan MSI , en yeni Ryzen 4000 H Serisi mobil işlemcilerin hızını ve Radeon RX 5500M'nin grafik gücünün performansını birleştirerek güçlü Bravo 15 ve Bravo 17 AMD oyun dizüstü bilgisayarlarının kullanılabilirliğini duyurdu Full HD kalitesinde üstün bir oyun deneyimi sunar.

MSI Bravo Serisi Dizüstü Bilgisayarları Tanıtıyor - AMD Ryzen İşlemcileri ve Radeon RX Navi GPU'ları İçeren Yüksek Performanslı 1080p Tasarım


MSI'nın 7nm işlemcisi, gelişmiş saat hızları sayesinde oyunu hızlandırırken, hem işlemci hem de grafikler arasında soğutma ve gücü akıllı bir şekilde dağıtıyor. Önceki nesillere kıyasla güç verimliliğini iki katına çıkaran yeni Bravo serisi dizüstü bilgisayarlar daha zor ve daha uzun ömürlüdür. Tamamen AMD performansı, akışkan ve yırtılmaz oyun deneyimi için 120Hz AMD FreeSync Premium teknolojisi ile donatılmıştır.

MSI Computer Corp Başkanı Andy Tung, “Dünyanın ilk 7nm oyun dizüstü bilgisayarı olan Alpha 15'imizin başarısına dayanarak, sektördeki en iyi orta sınıf oyun dizüstü bilgisayarını araştırmaya ve geliştirmeye kendimizi adadık” dedi. logosu Alpha ve Bravo hatlarımıza ilham verdi ve yaptığımız her şeyi sürdürmeye devam ediyor. Bravo serisinin güç verimliliğini önceki nesle kıyasla başarılı bir şekilde iki katına çıkardık ve yüksek performanslı dizüstü bilgisayar kullanıcılarının güvenebileceği rekabetçi bir fiyatla sunduk. ”

MSI'nın özel Cooler Boost 5 teknolojisi, ısıyı en aza indirmek ve Bravo'nun kompakt şasisi içindeki hava akışını en üst düzeye çıkarmak için iki fan ve altı ısı borusunu birleştirerek en üst düzey bileşen performansı sunar. MSI ayrıca Gaming Mode 2.0 ile optimizasyon için en son Dragon Center yazılımını da içeriyordu. Yazılım, bileşenleri, masaüstü sistemlerini ve çevre birimlerini, performanslarını optimize etmek için tek bir platforma entegre edecek şekilde kolayca algılar. Bu arada, MSI'nın APP Player'ı mobil ve PC arasında kesintisiz oyun oynamaya izin vererek, oyuncuların dizüstü bilgisayarlarında fare ve klavye desteği ile mobil oyunlar oynamasına izin veriyor.



Kaynak : https://tik.lat/MmFQR
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.