biri su msn 2011 ri silmenin bi yolunu bulduysa banada söylesin kafayı yicem
:diablo:diablo:diablo:diablo:diablo:diablo:diablo
:diablo:diablo:diablo:diablo:diablo:diablo:diablo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Revo Uninstaller programı zaten bu işi otomatik ya da manual olarak yapıyor.regdeitden sile bilirsin
Ben istersem dosyaları teker teker bulup da silebilirim.bende your unınstaller kullanıyorum.gayet ıyı sılıyor
Ben istersem dosyaları teker teker bulup da silebilirim.Önemli olan yerlerini ve regeditdeki dizinlerini bulup sorunsuzca silmesidir. Ayrıca güvenli, makul olarak silmesi ve o programa bağlı diğer yazılımlara zarar vermemesi gibi özelliklerle 1. sıraya oturuyor Revo Uns.Hem birçok firma(Chip, PCnet v.b.) tarafından tercih edilen ve önerilen bir yazılım.
![]()
Sizin kullandığınız programı ben kullanmadığımdan bilmiyorum. Kullanmaya da gerek yok. Bazı basit "yazılım kaldırma programları", kaldıracağınız programa bağlı olan yazılımların dosyalarını da beraberinde silebiliyor. Örn: Windows Live Plus'ı kaldırırken, Windows Live Messenger'ın bazı dosyalarınıda silebilir ve programı kullanılamaz hale getirebilirsiniz. Bu yüzden en güvenilir program olan Revo Uninstaller'ı kullanmakta fayda var.benım program diğerlerıne zarar verıyor mu?denetım masası yerıne dırek yu dan kaldırsak bı osrun olurm u?
Revo Uninstaller adlı program ile Windows Live'in tüm parçalrını kaldırın/silin. Ardından Windows Live 2010'u kurabilirsiniz. Eğer işe yaramazsa veya bir aksilik çıkarsa sistemi geri yükleyin.(Windows Live 2011'i kurmadan önceki sistemi geri yükleyin)