msn adresiniz yerine resminiz gorunsun

Affetmekyok

Katılımcı Üye
1 Tem 2007
330
12
39
HeLL
SAYIN ARKADAŞLARIM ÇOK İLGİNÇ BİRŞEY OLDUGUNDAN SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.MSN Adresleri Üzerine Kendi Resminizi Atın YOLUNU GÖSTERECEGİM UMARIM BEGENİRSİNİZ...
1. Pc nizde bulunan herhangi bir Gif resminizin (Hareketli Gif te olabilir) üzerine sağ tuş yapıp, Ad değiştir den Gif in ismini küçük harflerle lvback olarak değiştirin.
2. Daha sonra değiştirdiğiniz Gif resminizi kopyalayın.
3. Kopyaladığınız Gif i Bilgisayarım/C:/Program Files/Messenger in içine yapıştırın.( Yapıştırdığınızda resmi değiştereyimmi der, Tamam değiştir deyin ve yapıştırın)
4.Önceden kopyaladığnız Gif resmini tekrar Program Files içerisinde bulunan MSN Messenger i açıp, aynı resmi tekrar buraya yapıştır deyin ve çıkın.
5.C: den çıkın.
6.MSN yi oturum değil de çıkış diyerek kapatın.
7.MSN nizi tekrar açın.
8.Göreceksinizki Gif resminiz email adreslerinin bulunduğu kısımda.
 

byhack_golge

Yeni üye
10 Tem 2007
1
0
kardeş eline sağlık ama bunu ben yapamadım ben mi yapamadım anlamadım program files ten messenger bi de MSN messenger dosyasına yapıştırdım resmi senin dediğin gibi çıkış yaptım ama yine olmadı, hayırlısı bakalım ama emeğe saygı teşekkürler :)
 

volkanix

Yeni üye
10 Tem 2007
1
0
eline sağlık ancak bende bunu yaptım olmadıı.... hatta resmi messengere ilk yapıstırdıgımda aynı isimli dosya avr demedii.......
 

cybeReis

Yeni üye
13 Tem 2007
10
0
kardeşm süpersin harika oldu ya ellerine emeğine sağlık TA!! ben bunu başkasının pc sinde yaptım nasıl düzelticem ??
 

mehmedım

Üye
10 Mar 2007
183
0
arkadaşım yaptım ama resimli anlatım olsa nerede hata yaptığımı da anlıcam sağolasın inşallah en kıs sürede yetiştirirsin bekliyorum...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.