Msn Checker Sniffer + Full

MuJoe

Üye
6 Ara 2007
193
3
https://tik.lat/1sRDs

Çoğu kişinin serialini aradığı,fakat çalışan seriale ulaşamadığı bir programdır kendisi, tanıştırayım.
Az çok anlarım crack falan ama tam bişyler çıkıyor derken çalışan serialini başka birinde buldum:)

Bu PRogram forumda mevcut fakat seriali yok ve güncel bir konu olsun diye ben konu açmayı uygun gördüm.

-Programın işlevi:

*Genelde internet kafelerde çok hızlı çalışır ve ağdaki kişileri gösterir.Bu kişilere girerek msn konuşmalarını,konuştuğun kişilerin msn adreslerini falan alabilrsiniz;)
*Evden de denedim fakat çok yavaş çalışıyor

Buyrun:

http://www.msn-tools.net/download/full_msnchecker.exe
 

[BL]ooD

Yeni üye
5 Ara 2008
25
0
yha abi try deip girdinnmi oluo ama ilk 5 mesaj yazıo.

serial yerine reg e yazıom seriali de username i napcam ztn seriali kabul etmio lütfen benm bu programa çok ihtiyacım var bulabilirmisiniz hepsinin göstermenin yolunu?
 

[BL]ooD

Yeni üye
5 Ara 2008
25
0
çok ihtiyacım var ltfen + bende baya bi çalışıo yavaş fln deil. try e tıklayınca
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.