Msn den ıp nasıl bulurum !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leyboy007

Üye
19 Tem 2012
54
0
ßeyler msnden ıp adresi bulup sonra o ıp adresinden o pcyi nasıl ele geçirim yardım edermisiniz
 

Hackisyan

Üye
21 Tem 2012
60
0
Kardeşim Çalıstıra Cmd yazdım ama Önüme Siyah renkte bi sayfa acıldı ve Tüm hakkları saklıdır diyo ? Sebeb Ney yanLıs mı yazmısım ?
 

Hackisyan

Üye
21 Tem 2012
60
0
Nyse Saol usta yinede de Surda 2 şey Sorsam Sana Fena olmaz daha baslayalı 3 gün kadar oldu bazı şeyLer hakkında bilgi edinmek istiyoRum sorun olur mu acaba ?
 

Hackisyan

Üye
21 Tem 2012
60
0
Şimdi Html nedir .d Daha sonra Link olarak nasıl yani Link Nedir nasıl Link yapıLır .d Kafam Bi dünya yha .d


MeseLa keylogeri Birsine gönderdim Oda indirdi dosyayi her neySe ben Burdan BirşeyLer mi yapcam Da onun Yaptıgı şeyLeri göreBiliyim Yoksa karşı taraftaki mi .d



SoruLarım bunLar usta :D
 

leyboy007

Üye
19 Tem 2012
54
0
Ustam HTML bilmiyorum ama keylogger ı biliyorum bak şimdi keylogger yapıyorsun tabi yapınca oraya gmail hesabını yazıyorsun keylogger server ın içine sonra gönderiyorsun o neyaparsa nereye girerse ne şifresi yazarsa 10dk da bir sana mail geliyor yani şifrelerini felan alabiliyorsun bu yolla karşı taraf sadece gönderdiğin keyloggger ı açması yeterli :D yardımcı ola bildiysem ne mutlu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.