Msn Dondurucu,msn Kİtleme,msn Kirma,multİ Msn Şİfre ÇÖzme [Tek Lİnk..

kod_x

Yeni üye
19 Kas 2008
32
0
helal kardes

bu program lamerlere ie gelir galiba senın sayende bazı lamerler bi şey bilirler
 

antid

Yeni üye
6 Ağu 2008
17
0
yyyyyyyyyyyyyyyyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
 

[BL]ooD

Yeni üye
5 Ara 2008
25
0
abi inceledim cok güzel bir paylaşım olmuş...ama HttpBomber.rar isimli dosyada şifre var yazablirimisin şifreyi... irde bazı programlar açılmıo ama yinede çok işime yarıcak eline sağlık saol...

abi dosyada yeni başalayanlar için bilgisayara nasıl girilir diye bi dosya vermişsin onun en altındaki url lere girilmio sitede verebilirmisin programları?
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.