H hersanly Yeni üye Katılım 15 Tem 2012 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Kredi 0 15 Tem 2012 #1 Arkadaşlar bi kaç tane face hsabımı hackleyerek kapattılar bu konuyla ilgili program veya site varsa söyleyebilirmisiniz ?
Arkadaşlar bi kaç tane face hsabımı hackleyerek kapattılar bu konuyla ilgili program veya site varsa söyleyebilirmisiniz ?
C Charpce Katılımcı Üye Katılım 23 Eki 2011 Mesajlar 354 Tepkime puanı 0 Kredi 0 15 Tem 2012 #2 program yok adamlar senin ya şifreni bulmuştur yada mail adresinin facebook adresinin gizli yanıtlarınıo basit ve aynı yaptıysan onu bulmuşlardır Oyla 0 Downvote
program yok adamlar senin ya şifreni bulmuştur yada mail adresinin facebook adresinin gizli yanıtlarınıo basit ve aynı yaptıysan onu bulmuşlardır
|~ԼЄƠƝ~| Kıdemli Üye Katılım 24 Ocak 2012 Mesajlar 3,571 Tepkime puanı 1 Kredi 0 15 Tem 2012 #3 Kardeşim Keylogger felan yemişsindir haberin olmadan , Ayrıca msn face hack programı yoktur . öyle olsa msn kalmazdı . Oyla 0 Downvote
Kardeşim Keylogger felan yemişsindir haberin olmadan , Ayrıca msn face hack programı yoktur . öyle olsa msn kalmazdı .
L Loadi Katılımcı Üye Katılım 22 Nis 2012 Mesajlar 708 Tepkime puanı 0 Konum Konya Kredi 0 15 Tem 2012 #4 keyloger flean yediysen hacklerler veya sosyal mühendislk Oyla 0 Downvote
H hersanly Yeni üye Katılım 15 Tem 2012 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Kredi 0 15 Tem 2012 Konuyu başlatan #5 teşekkür ederim arkadaşlar Peki ben onların Facelerini çalabilirmiyim ? Oyla 0 Downvote
B bardizfire Üye Katılım 14 Tem 2012 Mesajlar 177 Tepkime puanı 0 Konum Kocaeli Kredi 0 15 Tem 2012 #6 hersanly' Alıntı: teşekkür ederim arkadaşlar Peki ben onların Facelerini çalabilirmiyim ? Genişletmek için tıkla ... YouTube - Broadcast Yourself. Oyla 0 Downvote
hersanly' Alıntı: teşekkür ederim arkadaşlar Peki ben onların Facelerini çalabilirmiyim ? Genişletmek için tıkla ... YouTube - Broadcast Yourself.