Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cidden olurmu üstad bana gösterebiilrmisin nasıl oluo die
Hiç bir Mail Bomber programı ile Messenger, Hotmail, Outlook hackleyemezsiniz. O yöntem seneler öncesi için geçerli idi. Ek olarak seneler öncesinde de Messenger'ı hacklemiyor sadece girişleri kilitliyordu hotmaile.
Vallahi ben bilmiyordum sağol kardeşim herkez diyordu hackleniyo diye bende öneriyim dedim kızma hemen yaw abimsin![]()
Hiç bir Mail Bomber programı ile Messenger, Hotmail, Outlook hackleyemezsiniz. O yöntem seneler öncesi için geçerli idi. Ek olarak seneler öncesinde de Messenger'ı hacklemiyor sadece girişleri kilitliyordu hotmaile.
Bilgi için teşekkürler. Fakat benim bir hotmail adresim(9 yıllık tı) fazla mail aldığı için patlamış
herhalde.Ben de hiç girmemiştim. Aynı adres ile kayıt oldum ve facebook'uma girdim. Bu yüzden
böyle bir yorum yaptım.
Estağfurullah ne kızması, sadece bilgilendirmek istedim. Forum içerisinde bu konu yayılmış durumda fakat maalesef bir çok kişiye anlatamıyoruz ki o tür programların artık işlev görmediğini. : )
Hayır dostum aksine. Fazla mail aldığı için mail adresiniz patlamamıştır öyle bir durum söz konusu değil.E-Mail adresinize 6 Aydan fazla giriş yapmazsanız otomatik olarak kilitlenip askıya alınıyor bu yüzden o hesaba girişiniz engelleniyor silinmiş gibi bir hal alıyor. Elbette bende sizin bilgilendirmeye yönelik mesaj yazdığınızdan şüphem yok.
![]()