Msn Hackleme yolları (basit)

The Best

Uzman üye
1 Kas 2011
1,810
0
Blackdoor
Arkadaşlar şimdi sizlere msn hack ve hackleme konusunda bilgi verecegim !
1.Fake
2. Trojen
3. Keylogger
En çok kulanılan msn hackleme yöntemlerini 3 Başlıkta inceliyelim !
Fake
Kulanıcıları kandırmaya yönelik hazırlanmış sahte forum ve sitelerdir ! Kulanıcı kaydı gerçekleştirdiginiz anda size msn ve şifreniz ile bir form doldurlması istenecektir . Bu formu doldurursanız otomatik olarak email olarak şifreniz gidecektir !
Trojen
Turuva Atı programları zararlı kodlar iceren karşı bilgisayarı tamamen ele geçirmeye bilgilerine ulaşma amacılıyla kodlanmış virüslerdir ! Trojenler Delphi bilgisayar dili ile yazılmaktadır !
Trojenle peki nasıl yolanır .
Trojenler msnde aldıgınız bir resim, müzik , rarlı bir dosya şeklinde alınabilir .
Trojeni yöneten kişi bu dosyaları kabul edip actıktan sonra tamamiyle bilgiler ve bilgisayarı tamamen kontrol edebilecektir .
Not: Kesinlikle Mail ve Msn aracılıgıyla tanımadıgınız kişilerden kesinlikle resim, mp3, rarlı dosya kabul etmeyiniz.
3. Keylogger
Keylogger günlük anahar anlamındadır . Keyloggerlar kurban pc ye yüklenir .log veya . txt gibi bilgisayarın gizli bir bölümünde kulanılır. Bilgisayara yazgıgınız tüm tuşlardan tutun girdiginiz tüm şifrelere kadar sahip oluna bilir . İnternet cafe ortamlarına kulanılır ve bilgiler bir ertesi gün a dan z ye kadar ulaşılabilir.
Arkadaşlar üç tane önemli msn hack yönetmini sizlere acıklamaya çalıştım.

Aıntıdır
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.