Msn İfadesine Keylogger Koyma

omernasuhbalcik

Yeni üye
3 Ağu 2010
7
0
Beyler biryerde gördüm hatırlamıyorum adam dediki yılladır hack yapan birini bile çok kolay keklersin , ifadeye keylogger koyup adama yollıcakmışım güzel bişeyse onunda almasını sağlyacakmışım ... Benim kafama yattı , bunu yapmama yardım eder misiniz ? Benim için çok önemli lütfen ... Şimdiden teşekkür ederim .. :)
 

H-1-N-1-

Uzman üye
25 Tem 2010
1,950
0
İstanbul
Biliyodum Bunu En Professıonal Hacker ı Bile Kandırmışlardı Bu Yöntemle Arşivimden vardı ama Bulamadım Bulunca Paylaşırım
 

4DEATH

Katılımcı Üye
22 Tem 2008
943
0
Böyle bişi mümkün olsaydı ortalıkta msn kalırmıydı

fake bu bide görmeden denemeden böyle yazmasanız..
 

asiii20

Yeni üye
14 Kas 2006
3
0
Arkadaşlar elimde küçük server oluşturacak bir keylogger programın ne yazık ki yok yaktığım hdd vardı ama uçtu gitti hepsi ve kimseye güvenip siteden ve sitelerden keylogger indiremiyorum.elinde güzel sağlam çalışan bi keylogger i olan arkadaş varsa ben msn smileylerine entegre edip isterseniz hazır isteseniz anlatımını yaparım.sağlam bi keylogger lazım bana sadece..
 

by mufettis

Uzman üye
25 Ocak 2010
1,132
0
X* Özel Harekât *X
Biliyodum Bunu En Professıonal Hacker ı Bile Kandırmışlardı Bu Yöntemle Arşivimden vardı ama Bulamadım Bulunca Paylaşırım
Lafa bak boyle bısı arsıvde vardı madem yalan atıon desteklı at amq D:

dostum trojenle resmı bırlestır sonra msnde
avatar ekleye tıkla ekle kısayoltusuna :tht koy c( : gonder adama






ama adama trojenın bulasması ıcın o resmı kendıne eklemesı ve o resmı bıkere secıp gondermesı lazım
 

omernasuhbalcik

Yeni üye
3 Ağu 2010
7
0
beyler bana sadece söylediler bende size paylaşıyım dedim eğer ki birine ifade gönderip ona ifadeyi aldırırsam onun girdiği bütün bilgilerin bana gelmesini istiyorum .. gerçekten yardım edebilecek arkadaşlar lütfen yorumunuzu esirgemeyin ve ben daha 13 yaşındayım ayrıntılı anlatırsanız sevinirim :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.