msn konuştuğunuz kişi adresinizi tersten görsün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Toprak38

Yeni üye
12 Ağu 2007
1
0
byTrojen çok teşekkür ederim

<P><STRONG><FONT face="Comic Sans MS">byTrojen çok teşekkür ederim </FONT></STRONG></P>
 

drogba_0054

Yeni üye
1 Kas 2007
2
0
işte yapmanız gereken tek şey vericeğim şeyi
nickinizin başına yazın


Şimdi şöyle oluyor aşağıda gördüğünüz ( f ) harfine benzeyen işaretin yanında bir gizli harf daha var asıl onu kopyalayacaksınız..ama şimdilik o size görün müyor neden biliyormusunuz teşekkür etmediğiniz için..

yapacağınız işlem cevapla tıklayım.byTrojen çok teşekkür ederim diyip onaylamak ve o işareti kopyalayıp yapıştırmak..hahahaha...Ama gerçekten o f harfinin yanında işaret var ha.şamata değildir yani.şakada değil...burayı nickinin yanına kopyala

? ƒ


emeğe saygı duyalım +repleri unutmayalım

alıntıdır....
teşekkulr kardeş
 

DarK_WanE

Yeni üye
25 Eki 2007
17
0
La serhatt ben mazLum okuLda qörüşcez senLe :)) beyLer biz bu keratayLa aynı sınıftayız da :))))))
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.