Msn Şifresini Nasıl Öğrenebiliriz %100 Yöntem Lazım

kopuqq17

Yeni üye
31 Ağu 2009
7
0
Arkadaşlar , bir arkadaşımın msn şifresini öğrenmek istiyorum. Konulara baktım bir sürü yöntem anlatılmış daha hiçbirini denemedim biraz sonra denemeye başlayacağım. Karşı tarafı eklemeden nasıl şifresini öğrenebilirim. Teşekkürler
 

sagollera

Yeni üye
22 Ağu 2009
50
0
prorat 2.0 turkojan 4.0 falan dene bunlar keylogger. google a yaz bunları gerekli bilgi alırsın zati. karşıya bi şekilde atarsın dosyaya, müziğe, resime falan gömerek(bu özellik var programlarda) atarsın teşekkürüde esirgemezsin inşallah
 

sessiz09

Yeni üye
26 Tem 2009
21
0
ya millet uzun zamandır siteyi pasif olarak izliyor konulara bakıyorum millet siteye ilk üyeliği yapar yapmaz msn şifresini nasıl alırım gibi konular açıyor ya da şu siteyi hackleyin gibi karşıdaki adama trojan ya da key logger sokmadan bu iş yapılamayacağı gibi hazır trojan ve key loggerldaa yapılacağını sanmam hack çok basite indirgeniyor bakkaldan alınan progralarla bu işler olmaz en basit site hack bile orta düzeyde bilgisayar ve bilimum açıkları bilmekle olur
 

plutonyus

Yeni üye
1 Eyl 2009
41
0
SESSİZ09 ABİ BU KONUDA HAKLISIN BEN İLİM ALMAK İSTİYORUM HER HANGİ Bİ KONUDA Bİ HACKER NE YAPMALI EĞİTİME NASIL BAŞLAMALI BEN İLİM ALMAK İÇİN HER TÜRLÜ FEDAKALRLIĞA HAZIRIM MSH VE MAİL ADRESİM ŞU
[email protected]
[email protected]
ilim sahibi herhangi bi arkadaştan
gerekirse bi sene hizmet ederim :=) gerçekten samimi söylüyorum sitedeki görevli arkadaşlara sesleniyorum
 

plutonyus

Yeni üye
1 Eyl 2009
41
0
Yardımlarınızı esirgemeyin msn ve mail adresimi bıraktım iletişime geçerseniz emin olun yakanızı bırakmam bu konuda çok :) istekliyim öğrenmek istiyorum
 

BilgisayarPC

Yeni üye
18 Haz 2009
30
0
Baq Dostum Hackerliq Başlı Başına Mantıktır Msn Şifresi Kırma Porgramı Yoktur Böyle Bir Mantık Üzerinde Gidersen Ava Giderken Avlanırsın Pc Hackleye bilirsen Ki Bunu Başaracağını Zanetmem Ancak Öyle Msn Şifresi Kırabilirsin Bitsin Artık Bu Program Sorma İşi :)
 

kopuqq17

Yeni üye
31 Ağu 2009
7
0
Arkadaşlar uzun süredir bilgisayar bilgim var zaten 10+ sene kadar. Mail atıp alabilirmiyiz peki şifreyi ?? Vİrüs programlarına takılmasa trojen yaratırdık ama takılıyor. Takılmayan trojen varmıdır ki ??
 

kopuqq17

Yeni üye
31 Ağu 2009
7
0
Ben 1 kere şifresini alsam yeter zaten kardeş.

MSN Checker Sniffer ile başka şehirde oturan bir kişinin konuşmalarını görebilirmiyiz ?? Yoksa sadece kendi ağımız varsa o ağdakileri mi gösterir ??
 

comodore

Uzman üye
6 Mar 2007
1,660
9
Kayıp Kent
Ben 1 kere şifresini alsam yeter zaten kardeş.

MSN Checker Sniffer ile başka şehirde oturan bir kişinin konuşmalarını görebilirmiyiz ?? Yoksa sadece kendi ağımız varsa o ağdakileri mi gösterir ??
ben onu kullandığım da sadece kendi ağımdakileri görmüştüm.belki fake filan kullanarakta olabilir.göndermek istediğin kişi pc den anlıyomu ?
 

kopuqq17

Yeni üye
31 Ağu 2009
7
0
Valla ne kadar anlıyor bilmiyorum. Dosya gönderme olmazda mail ile yapabilirsek tamamdır. Bilgisayarında antivirüs programı varmı yok mu onuda bilmiyorum. Photoshop ile bir resim düzenlerim maile koyar gönderirim yada sadece yazı yazarak olur mu ?
 

comodore

Uzman üye
6 Mar 2007
1,660
9
Kayıp Kent
karşı tarıfın maili açması maildeki trojanı yani maildeki herhangi bi exe dosyasını çalıştırması anlamına gelmez.yani adama mail atarsın ama mailin içine exe dosyasını nasıl tıklayınca çalıştırır hale getirebilirsin mesele bu .ama adam a mail atarsın mailde dersin ki bu program msn şifrelerini çözüyor :)bu kısım senin sosyel muhendisliğine kalmış .yerse tabi :)adam trojanlı dosyayı indirir.kendi pc sisde çalıştırır .sonra gelsin şifreler.anladın mı şimdi ?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.