msn son surum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ariff1907

Üye
15 Tem 2008
122
0
Arkadaşlar ben bu son sürümü beğenmiyorum eski live messengeri kullanmak istiyorum tekrar ama açmıyor yeni sürüm mevcut onu kullanman gerek diyor bu uyarıyı almadan istediğim sürümü kullanmak için ne yapmam gerekiyor bilen varmı

Başlık uygun şekilde değiştirilmiştir / yavuzonder_135
 

LunáticHéRé

Uzman üye
12 Ağu 2009
1,131
0
Mí? PéHh
Ben msn için degilde Format gerekti attım hiç bi sorun kalmadı.
Eger daha son sürümü yüklemediysen messenger simgesine sag tıkla özellikler-uyumluluk-windows 2000 işletim sistemini seçip oturum açmayı deneyn.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.