L levent55 Üye Katılım 5 Haz 2008 Mesajlar 51 Tepkime puanı 0 Konum SAMSUN Kredi 0 8 Nis 2011 #1 Arkadaşlar msnde engellenenler listesini nasıl temizleyebiliriz ? Program yahut başka bir yolu var mıdır bunun?
Arkadaşlar msnde engellenenler listesini nasıl temizleyebiliriz ? Program yahut başka bir yolu var mıdır bunun?
G Gladiotta Katılımcı Üye Katılım 7 Ara 2010 Mesajlar 703 Tepkime puanı 0 Yaş 37 Konum Bakü Kredi 0 8 Nis 2011 #2 Sen engellediysen engelledigin kisi uzerinde sag tikla engeli kaldir.Seni kimse engellemisse onu o hall etmeli bi sey yapamazsin Oyla 0 Downvote
Sen engellediysen engelledigin kisi uzerinde sag tikla engeli kaldir.Seni kimse engellemisse onu o hall etmeli bi sey yapamazsin
L levent55 Üye Katılım 5 Haz 2008 Mesajlar 51 Tepkime puanı 0 Konum SAMSUN Kredi 0 8 Nis 2011 Konuyu başlatan #3 Ben seçenekler araçlar gizlilikteki engellenenler listesinden bahsediyorum.oradan tamamen silme imkanımız varmı diye... Oyla 0 Downvote
Ben seçenekler araçlar gizlilikteki engellenenler listesinden bahsediyorum.oradan tamamen silme imkanımız varmı diye...