msne dondurucu 100 de 1000 çalışır türkçe

didier

Üye
7 Eki 2010
217
0
29997187.jpg


ismini vermicem ama çok güvenli bi siteden alıntı yaptım gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz çalışmıyo diye falan boş yorumlar yapmayın bizzat denenmiştir

DONDURUCU TIKLA İNDİR
 

DiLeK~

Kıdemli Üye
11 May 2010
2,500
0
evet bu program çalışıyor bende kullanıyorum.ben turkhackteam dan indirdim. o bizim siteye ait diye biliyorum..bu arada önceden verildi.
 

isa can

Yeni üye
11 Eyl 2010
23
0
hocam full virüs var ve bi haltata yaramıyo sen ilk git caıştır sonra paylaş.......

düzgünce msn hack veya dondurma programı olan var mı varsa msj atar mı bana şimdiden tekkürler
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

isa can

Yeni üye
11 Eyl 2010
23
0
hoca sen git bunu coklara ver oynasın bence bi şeye yaramaz ben de n söylemesi boş vakit senin ki :d
 

johnnash01

Yeni üye
11 Ağu 2010
10
0
arkadaşlar yorumları okuyorumda vvirüs var flan yazlıor bu program için diyorum ve bazı şeylerdede aynı yorumlar oluyor zaten kulanacagınız program cok legal bır program deıl antıvuruslere yakalanması normal çünkü bazı işlemleri normal programlama düzeni haricinde çalışarak yapıor virüslü dmeyin o yüzden indirdiğin oyun deıl sarkı deıl farkına varın hack sıtesındesnz ...kolay gelsın ..
 

ByZeyd

Kadim Üye
19 Ağu 2009
5,484
0
Konuyu tartışmaya çevirmeyin. Programda bir sorun tespit ettiyseniz görevlilere ihbar edin. (İhbar butonunu kullanın)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.