Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanka hack formunda bunları istemen biraz saçma adam expliot diye r1t yedirir sana dikkatli ol.merhabalar ücretsiz mt 2 hilesi olan varmı clientli r4t lı olmayan kullanımı basit baya iyi olan hile item hız vs gibi mesela
EĞTİM AMAÇLI BİRİSİNE GÖSTERİCEĞİM dm den veya konu altına yazabilirmisiniz rica etsem![]()
Yok yok başka amaç yokKesinlikle eğitim amaçlı değilmi hocam başka bir amaç yok : D
Hack formu evet haklısın ama bir merak ettğim bir şey var mt hilerleri en çok c# üzerinden mi yoksa c++ üzerinden mi oluyor diye sordum rahatsızlık verdiysem kusura bakma : )Kanka hack formunda bunları istemen biraz saçma adam expliot diye r1t yedirir sana dikkatli ol.
Senin iyiliğini istediğim için öyle diyorum.Hack formu evet haklısın ama bir merak ettğim bir şey var mt hilerleri en çok c# üzerinden mi yoksa c++ üzerinden mi oluyor diye sordum rahatsızlık verdiysem kusura bakma : )
Hem dostum beni rahatsız etmedin kafana takma bu arada sorunun cevabı c#.Hack formu evet haklısın ama bir merak ettğim bir şey var mt hilerleri en çok c# üzerinden mi yoksa c++ üzerinden mi oluyor diye sordum rahatsızlık verdiysem kusura bakma : )
Cevabı doğru ama eksik, sadece C# değil; C++ ile de yapılabilir.Hem dostum beni rahatsız etmedin kafana takma bu arada sorunun cevabı c#.
En çok demiş amaCevabı doğru ama eksik, sadece C# değil; C++ ile de yapılabilir.
yahu bir insan ratı neden sansürler anlamıyorum
onun dışında biraz cheat engine tabanlı hileler yapmak için çalışabilirsin
TeşekkürlerHem dostum beni rahatsız etmedin kafana takma bu arada sorunun cevabı c#.
Çok teşekkürler![]()
Gizli bilgi kardeşim.
Anladım ben sorun yok teşekkürlerSenin iyiliğini istediğim için öyle diyorum.