MT2 darude_sandstorm.mp3d hatsı

iscorpix

Kıdemli Üye
10 Eyl 2012
4,378
12
Hatanızın tam çözümü olarak internette şöyle bir sonuç buldum , problemin çözümü silip yüklemek ;

Şimdide geçelim çözüme;
Öncelikle :C/Program Files klasöründeki Metin2'yi silelim. Sonra metin2.org'tan indirdiğimiz kurulumuda silelim. Emin olmak için Başlat/Ara/Dosya ya da klasör diyelim ve Metin2 diye arayalım. Aramada çıkan bütün dosyaları silelim. Böylelikle bilgisayarda metin2'ye dair birşey kalmayacaktır. Sonra tekrar metin2.orgdan kurulumu indirelim ve kuralım. Böylelikle kurulum sıfırdan başlayacak ve hatayı almayacaksınız. Yalnız Kurulum Yüklemesine sakın ara vermeyin. Yani bugün kapatiyim yarın devam ederim falan demeyin. Aynı hatayı tekrar alabilirsiniz.



Not: Kuruluma tıkladığınızda hiç indirme yapmadan irtibat kurup direk yüklemeye geçiyorsa tekrar aynı hatayı alırsınız. Yani bilgisayarınızda metin2'ye dair dosya kalmıştır. Tekrar silmeyi deneyin.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.