Çarımda Epin Var Şamana Ne Dizeceğimi Bilmiyorum Yardımcı Olurmusunuz _?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi İteme Efsun Atmak İstiyosunuz ?
Her İteme Göre Yazmamı Mı İstersin ? Yoksa Senin Söylediğin İtemlere Göre Efsun Oranına Göre Mi Yazmamı İstersin ?
Peki Tekrar Bir Soru Sorayım Toplu Savas İçin Mi İstiyosun Ona Göre Efsun Söylicem
Zırh ---> Kılıç , Bıçak , Çift El , Ok ve Hp
Kalkan ---> Zeka , Sersemlik , Bloklama , Yarı İnsan ve Canlılık
Silah ---> Zeka , Yarı İnsan , Canlılık , Delici ve Büyü Hızı
Kask ---> Yarı İnsan , Hp Üretimi , Zehirleme Değişimi , Saldırı Hızı , Büyü Savunması
Ayakkabı ---> Kılıç , Bıçak , Çift El , Ok , ve Hp
Bilezik ---> Hp , Büyü Savunması , Yarı İnsan , Hp Absorbe ve Delici
Küpe ---> Kılıç , Bıçak , Çift El , Yarı İnsan ve Zehre Karşı Koyma
Kolye ---> Kılıç , Bıçak , Çift El , Ok ve Hp
Bu Söylediğim İtemlere Edit Yaparsanız Serverde En Sağlam Şamanlardan Birisi Olursunuz.
5 Efsun Yazdım Zaten 6.7. Efsunu Yazdım Zaten ( Bu Arada Silahına Kritik Yerine Canlılık Koymamızın Nedeni Ejderha Yardımı Skill'i Zaten Kalkana Gelen Zeka Editi İle %70 Civarında Olucak Ve Bu Şaman Ejderha Gücü İçin Fazlasıyla Yeterlidir Canlılık Efsunu Koymamızın Nedeni Efsun Oranının Ne Kadar Fazla Olursa Canınınızın Yani Hp'nizin Artması Daha Cok Olur Bu Efsun %10 da 500 Hp verirse %100 de 5 k Hp verir ) Bu Efsunlar ile Çok Sağlam Bir Ejderha Gücü Şaman Oluşturmuş Olursunuz.
6.7 Efsun Olarak Getirebilme Şansın Varsa Zeka Ve Büyü Savunması Getirmende Fayda Var %10 Büyü Savunması Suralara Karsı 2--2.5 k arasında skill azaltır fakat ninjalara karsı %10 getirirsen Pek fayda etmez O yüzden Zeka Ve Büyü Savunması Getirmende Fayda Var
Bildiğini Yap O Zaman Kardesim Sana Olabilecek En İyi İtemleri Yazdım
Sen Bilirsin Kardesim Ben Sadece Bilgilerimi Yansıttım