Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkaşlar mt2 ergenekonda 67 lwl carım vardı çarımı çaldılar msnden felen aktarmışlar geri alamadım da zoruma gidiyo ya bende ban bari yedittirm deim ama çarımı almanın başka bi yolu varmı açaba gm lerle fln koşsam ??
Ben Kaç Tane Çaldırdım Ohhoooooooooooooooooooooooooo Bi Daha Zor Bulun Yok Adamın İp'sini Bulacan keylog Atcan eya Programlara Gircen Falan Filan Yeni Çar Kas Daha Kolay
BoyLe oyunLarı oynucaksan cok dikkatLi oLucaksın..
Yaş tahtaya basmıcaksın yoksa merdiven yuvarlanırsın... Bir bakarsın ki ne oldugunu biLe anLayamazsın!!!
Metin2 GameMaster[GM]lerine Ticket yolu ile ulaşınız ve durumunuzu tüm gerçekçiliği ile anlatınız
itemlerinizi yazınız ve sabırla bekleyınız mutlaka döneceklerdir.
Saygılarımla
En güzel öneri Metin2 v.s gibi AŞIRI DERECEDE BAĞIMLILIK yapan oyunları bırak Sonu gelmez Hırçınlaşırsın
metin2 alkol ve sigara gibidir asla bırakamazsın 1 saat oynıcam drsın bakarsın 5 saat olmus . zamanın nasıl gectıgını anlamazsın BENCE BIRAK GIT HAYATINI YAŞA yol yakınken kurtul su sacma gavur oyunlarından .
Git sosyal çevre v.s kur TAVSİYEM.
Arkadaşım Metin2 de 25.kare uygulaması var ve buda bağımlılığa sebep
ßi çar için adam adamı dövüyo + öldürüyo
3 Günlük dünyanın zaten 2sini boşa geçirtiyo walla
AYRICA
*Her yollanan şeyi açma *Aramaya En yakınlarından başla( ßence zararın neresinden dönersen kaar)
Yeni Ticket Oluşturun, Ticket Oluştururken Verilen Sorulara Doğru Cevaplar Vererek, Hesabı Geri Alabilirsiniz.
Hatta Ve Hatta Bilişim Suçlarına Gidip Başvurdugunuzda Size Verilen Belge İle, GameForge Şirketinden İP Kayitlarını Alarak, Polise Vermeniz Durumunda Evine Kadar Bulursunuz