meb'in Amacı Ülkeyi Kısaca şeriata döndürmeye çalışıyor Ama Başaramayacaklar .Her yer imam hatipe dönüyor. MEB'in çok değişik bir amacı var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meb'in Amacı Ülkeyi Kısaca şeriata döndürmeye çalışıyor Ama Başaramayacaklar .Her yer imam hatipe dönüyor. MEB'in çok değişik bir amacı var.
Evet ya, Çok ciddiyim Gazze bizi ilgilendirmiyor. Ben gidip te Azerbaycan savaştayken Ermenilerle anlaşma yapan bir ülkeyi savunmam. Bu israil taraftarı olduğum anlamına gelmez fakat filistini sevmem. bu biraz ağır olabilir ama ölen çocukların hepsi büyüdüğünde ellerinde silahla bugün ülkeden kovmaya çalıştığımız mültecilere dönecekler, hepsi dağlarda Türk silahlı kuvvetleri vb. ile çatışmaya girecek. Sonuç ne mi? Bunu KungFuPanda filminden söyleyebilirim. Çocuk filmi diye şey yapmayın. Bizim terbiyecinin eğittiği bir kaplan vardı. Aynen o oluyor. Terbiyeci = Türkiye | Kaplan = Filistin. Sonuç: Yüzlerce Türk Şehidi. Söyleyecek çok sözüm var, ama maalesefCano okullarda pazartesi ilk ders ne anlatılacak biliyormusun ? "Çanakkale'den Gazze'ye Bağımsızlık Ruhu ve Vatan Sevgisi" Çanakkale'yi Bana Anlat İstediğin Kadar Dinlerim
Ama gazze'yi Dinleyemem Müslüman Ülke Olsun Umrumda Değil Benim Ülkemde Yaşanmamış Tamam Çocuklar Ölüyor Ama Benim Ülkem de Kolay Kurtulmadı Ne Gençler Gitti Bizim İçin Ben Kendi Ülkeme Bakarım Gerisi Boş
8'i yeni bitirdim bilmiyorum. İnkılap Tarihi'ni ellemek ilginç. Alsana şeriat sistemi. Ülkenin sonunu getiriyorlar maalesef. Bu mesajımı Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bir sözü ile bitirmek istiyorum: "Bireylerin dini vardır, ülkelerin dini yoktur"İNKLAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK 8 SINIFLARDA 7 ÜNİTEDEN 4 ÜNİTEYE DÜŞÜRÜLMÜŞ BU NE?
8'i yeni bitirdim bilmiyorum. İnkılap Tarihi'ni ellemek ilginç. Alsana şeriat sistemi. Ülkenin sonunu getiriyorlar maalesef. Bu mesajımı Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bir sözü ile bitirmek istiyorum: "Bireylerin dini vardır, ülkelerin dini yoktu8
düşün cano 8 i yeni bitirmişsin ve buradasın doğru yoldasın ben 5.sınıfta başladı tht serüveni başka hesabım vardı sonra bu hesaba geçtim öyle şeyler öğrendimki bu forumdan anlatamam ve konularını görüyorum eline sağlık dc: verebilirmisin dc den yazışalım ister dm den at ister burdan yaz8'i yeni bitirdim bilmiyorum. İnkılap Tarihi'ni ellemek ilginç. Alsana şeriat sistemi. Ülkenin sonunu getiriyorlar maalesef. Bu mesajımı Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bir sözü ile bitirmek istiyorum: "Bireylerin dini vardır, ülkelerin dini yoktur"