Müjde React dokumanı artık Türkçe.

Phoique 7

Katılımcı Üye
14 Mar 2017
505
1
Manisa
[COLOR="White[B]Merhabalar hepinize, uzun zamandır takip ettiğim, gerek github gerek ise kendi resmi sayfasından geçen gün fark ettim ki Neredeyse tamamı Türkçe olmuş dokumanın. React öğrenmek isteyenler ve saçma sapan kaynaklar ile uğraşmak istemeyen kişilerin mutlaka bakması gerekiyor. Tek Türkçeye çevirilmeyen alan Hooks alanı orası da yeni çıktığı için sanırım. Kısa zamanda çevireceklerine eminim. Çevirenlerin ellerine sağlık diyorum :) [/B][/COLOR]

[COLOR="white [URL="https://tik.lat/sRJ5Q"] https://tr.reactjs.org[/URL]
Github Türkçe reposu: https://github.com/reactjs/tr.reactjs.org/[/COLOR]
 

Pentester

Özel Üye
8 Eyl 2016
1,646
996
Şimdi Javascript kütüphanesi seçmek isteyenler react'a başlayacaktır sırf Türkçe dökümantasyonu olduğu için. Gayet güzel olmuş ama daha geniş kapsamlı hazırlanırsa baya ilgi çekecektir. Ben ise vuejs düşünüyorum hala frontend tarafında.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.