Mustafa Kemal Atatürk Kapak Fotoğrafı Çalışmam - RobbStark

RobbStark

Katılımcı Üye
23 Nis 2015
436
0
Ötüken
Yazısız olmasının nedeni Atamızın resimlerinin daha güzel gözükmesidir. Biraz sade olabilir bunun nedeni de aynı şekilde Atatürk'ümüzün resimlerinin güzel çıkmasıdır.
0ko8nB.png
 

TiqReGo

Uzman üye
14 Tem 2015
1,452
0
Yaşamıyorum
Ellerine Sağlık Kardeşim Süper Olmuş Ama Bence Ortada Alltaki Ateş Efektini Biraz Azalt Çok Belli Oluyor Bence Ama Yine de Ellerine Sağlık Süper Olmuş
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.