Müzik Var Söz Yok

ByRuhSuz

Üye
22 Haz 2015
83
1
BalKes
Merhaba arkadaşlar kulaklıgı takıyorum müzik var ama sözler anlasılmıyor ses sıstemını takıyorum aynı sorunla tekrar karsılasıyorum ve sistem seslerı ıse sıkıntısız gayet güzel geliyor. bu arada sıstemım win 10
 

'Marksman

Kadim Üye
8 Ocak 2013
5,400
2
Şuan win 10 yüklü değil 8.1 var bilgisayarimda ona göre anlatiyorum o yüzden :) Fakat hatırladığım kadarıyla aynıydı bu menüler. Öncelikle saatin bulunduğu bölümdeki ses ayarına sağ tikla ve kayıttan yürütme aygıtlarını seç. Açılan sekmede hoparlörü görürsün ona sağ tıkla ve özellikler de geliştirmeler sekmesinde seçme bölümünde birşeyler seçilimi bir bak özellikle ses yok özelliği aktifmi bak. Eğer aktif ise kaldır :) Muhtemelen sorununu çözecektir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.