Merhaba MyBB forum sitem mevcut domaine bağlı ama nasıl SMTP kuracagimi bilmiyorum. Şifre sıfırlama, Activasyon e postası göndersin istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SMTP kurmanız zorunlumu bilmiyorum fakat basit bir php kodu ile şifre sıfırlama e-postasını göndermeniz mümkün yapay zekadan destek alabilirsiniz tabi ne kadar güvenli olur bilgim yok fakat bi göz gezdirebilirsiniz istersenizMerhaba MyBB forum sitem mevcut domaine bağlı ama nasıl SMTP kuracagimi bilmiyorum. Şifre sıfırlama, Activasyon e postası göndersin istiyorum. Web hosting olarak Cyber Panel kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim
MyBB nin nasıl işlediğini bilmiyorum çok dosya var normalde php hakkında bilgim var fakat kolay yolu yok mu bunun plugin vesaire olabilir bulamadım amaSMTP kurmanız zorunlumu bilmiyorum fakat basit bir php kodu ile şifre sıfırlama e-postasını göndermeniz mümkün yapay zekadan destek alabilirsiniz tabi ne kadar güvenli olur bilgim yok fakat bi göz gezdirebilirsiniz isterseniz
Mybb 2019 kullanıyordum eklenti değilde içindeki ayarlardan böyle seçenekler var siber atay discord sunucusunda beni bulabilirsin yardımcı olurum.MyBB nin nasıl işlediğini bilmiyorum çok dosya var normalde php hakkında bilgim var fakat kolay yolu yok mu bunun plugin vesaire olabilir bulamadım ama
hocam discord isminiz ve davet süresi dolmuş bahsettiğiniz discord sunucusuMybb 2019 kullanıyordum eklenti değilde içindeki ayarlardan böyle seçenekler var siber atay discord sunucusunda beni bulabilirsin yardımcı olurum.