Selam Anonim Takip Edilemeyen Mail Adresi Nasıl Alırım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
%100 anonim bulmanız pek mümkün değil gibi görünüyor fakat Proton Mail platformunu araştırabilirsiniz, belki işe yarayabilir.Selam Anonim Takip Edilemeyen Mail Adresi Nasıl Alırım?
protondan kanırta kanırta log alıyorlar maalesef ama sağol yinede%100 anonim bulmanız pek mümkün değil gibi görünüyor fakat Proton Mail platformunu araştırabilirsiniz.
Takip edilmeyen mail adresi yoktur.Sadece izlenmiyor yada uğraşılmıyordur.Eğer devlet büyüklüğünde bir suç işlerseniz rahatça bulunursunuz.Onion routing mantığı mailler güzeldir.Ayrıca log tutsa bile bunu mahkemeye vermiyecek bir gizlilik politikası olmalıdır.Eğer yerleşik yada markalı bir mail almaycaksanız da diğerleri kadar hem iyi hem de kötü sonuçlar doğurabilir;Örn:x mail hizmeti anonim olsada bunu devlete vermez fakat kendi lehine kullanır veya bilgi satışı yapar.%100 güvenlik ve gizlilik zordur.Selam Anonim Takip Edilemeyen Mail Adresi Nasıl Alırım?
Benim konumu örnek gösterdiğiniz için teşekkürler...bunun için .onion linkler daha güvenli olacağını düşünüyorum.
Şu konudan bulabilirsin belki,
Tehlikeli İçerik - 2023!!Deep Web Onion Linkleri!!(Forum&Chat&Onion Site)
2023!!Deep Web Onion Linkleri!!(Forum&Chat&Onion Site) (Deep Web'e girmeyin!!Sorumluluk size aittir!!) *Bazı linkler çok defa paylaşılmış olabilir.Kusura bakmayın... Ben kendi deneyimlerimi anlatmak isterim.Farkım budur;amacım bilgilendirmektir...turkhackteam.org