Anonim Olmanın Detayları Nedir Açıklayınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapacağın işlemlere bağlı çok ciddi suçlarda illaki bulurlar.Anonim Olmanın Detayları Nedir Açıklayınız
Discordda flnYapacağın işlemlere bağlı çok ciddi suçlarda illaki bulurlar.
Suç değil Discordda fln Millet DC den adımı fln bilmiyor TC atıyor ana*ınıPek bir bilgim yok ama anonsurf master kullanıyorum ben ama %100 anonim olamazsın. Anonsurf master sen ben arasını gizler veya Vpn. Yani pek bir bilgim yok ama ben bu yöntemi kullanıyorum. Şunuda belirtmek istiyorum ciddi bir suç ise ne kadar anonim olursan ol her türlü bulurlar internette her zaman bir iz bırakıyoruz.
Hemen Çok Lazım İndircem Gerekenleri
Ah şu ergen liseliler yok mu.Suç değil Discordda fln Millet DC den adımı fln bilmiyor TC atıyor ana*ını
Ha sen panelcilere karşı bir anonimlik istiyorsun şimdi anladım. Onlara karşı kaybolma durumu kendini baştan yaratacaksın. Yeni bir telefon numarası, yeni bir e posta, yeni bir sosyal medya hesabı, artık neyin varsa silip atacaksın yenilerini açacaksın ve o gruplara girmeyeceksin. Onlarla takılmayacaksın yoksa toolar, vpnler, işletim sistemleri bir işe yaramaz indirsen ne indirmesen ne.Hemen Çok Lazım İndircem Gerekenleri
2017de panel sızdırıldı herkesin tcsi dolaniyor böyle ergenlerin ellerinde
reis2017de panel sızdırıldı herkesin tcsi dolaniyor böyle ergenlerin ellerinde
saolHa sen panelcilere karşı bir anonimlik istiyorsun şimdi anladım. Onlara karşı kaybolma durumu kendini baştan yaratacaksın. Yeni bir telefon numarası, yeni bir e posta, yeni bir sosyal medya hesabı, artık neyin varsa silip atacaksın yenilerini açacaksın ve o gruplara girmeyeceksin. Onlarla takılmayacaksın yoksa toolar, vpnler, işletim sistemleri bir işe yaramaz indirsen ne indirmesen ne.
....