0 dan nasıl bir şekilde pc için kendimi geliştiririm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen bu şekilÖnce Bilgisayarı açma-kapamayla başlayın, sonra restart atmayı öğrenin, ilk uygulamanız olarak google chrome ya da benzer bir web tarayıcısını indirin, google'a girin ve zihninizi dinleyip merak ettiklerinize kulak verin.
Çok güzel anlatmışsınız hocamÖnce Bilgisayarı açma-kapamayla başlayın, sonra restart atmayı öğrenin, ilk uygulamanız olarak google chrome ya da benzer bir web tarayıcısını indirin, google'a girin ve zihninizi dinleyip merak ettiklerinize kulak verin.
Yardım merkezinde açtığın 40. Konun0 dan nasıl bir şekilde pc için kendimi geliştiririm
üşenmeyip saydın mı yoksa salladın mıYardım merkezinde açtığın 40. Konun
Hayırlı olsun![]()
Öncelikle profil fotoğrafını kaldırarak başlayabilirsin0 dan nasıl bir şekilde pc için kendimi geliştiririm
boş bırakmayım yaYardım merkezinde açtığın 40. Konun
Hayırlı olsun![]()
Öncelikle hangi alanda geliştirmek istediğinize karar verin , zirâ bilgisayar diye bir alan yok. " Bilgisayarla ilgili hangi alanda kendimi geliştirmek istiyorum?" kendinize bu soruyu sorun. Çünkü bilgisayar mühendisliği , yazılım , işletim , siber güvenlik gibi bir sürü mühendislik ve benzeri çalışma alanları var.0 dan nasıl bir şekilde pc için kendimi geliştiririm