anlatırsanız sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef brute force bir "algoritma" ve bu algoritma yalnızca bir şeyi kırmak veya ele geçirmek için değil bir değeri bulmak içinde kullanılabiliyor. O yüzden arkadaş her ne kadar açıklayıcı bir soru sormamış olsa da sanki hack alanında bir soruymuş gibi algılamamak gerekiyor. (bence)Bruteforce direkt yazınca aklıma kırmak ele geçirmek geldi konu detaylandırılsa belki daha net cevaplar gelir.
Merhaba değerli forum üyesi;anlatırsanız sevinirim
Linux kullanıyorum ve wordlist de olsuturdum fakat son kısımda hata aldımMerhaba Değerli Üyemiz, Brute Force yapmak için en çok tercih edilen sistemlerden biri olan Linux'u kullanabilirsiniz. Fakat bunu yapmak için bazı eğitimler almanızda fayda var eğer biliyorsanız gerek yok. Her neyse, dediğim gibi Linux kullanın ama eskisi gibi Brute Force pek işe yaramıyor çünkü hemen hemen her yerde 2 adımlı doğrulama mevcut. Brute force Öğrenmek İçin foruma çeşitli Konulara göz atabilirsiniz.
Wordlist kısmıni hallettim fakat kullandığım githubdan dolayı mıdır bilemiyorum ama son kısımda hata alıyorumbrute force'da önemli olan her türlü karakter ve harfi içeren uzun ve güçlü wordlist ve ayrıyeten proxy list bulmak yoksa brute force yazılımlarının çoğu aynı işleve sahip pekte bir farkı yok .