Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dc eklermisin ? Valkyre#8315Var da kendi internetimi vurdum salak program yüzünden güzel bir botnet lazım sonra araştırmak lazım kali den de atılıyor ddos benim şo an konum ddos değil sistem açıklarını öğrenmeye çalışıyorum ddos çözülür çok da zor bişi değil ama çok etkili bişi
evet modeminize hasar verirsinizBen indirdim bir kere anonymous ddos diye anasını satıyım internetim gg oldu :ddd
ücretsiz bir şekilde olmasa paylaşmazdım.Teşekkürler fakat sanırım burda ücretsiz bir şekilde herhangi bir şey yapılmamakta
hoic loic botnet darkddos termux yada linux yazılımış ddos toolrıVar da kendi internetimi vurdum salak program yüzünden güzel bir botnet lazım sonra araştırmak lazım kali den de atılıyor ddos benim şo an konum ddos değil sistem açıklarını öğrenmeye çalışıyorum ddos çözülür çok da zor bişi değil ama çok etkili bişi
Mesela ben bi siteye ya başka bir şeye ddos atmak istiyorum nasıl atabilirim?a
Kali Linux Kullanarak Yapabilirsin, Kali Linuxtan Nasıl DDOS Atılır?Mesela ben bi siteye ya başka bir şeye ddos atmak istiyorum nasıl atabilirim?
Mesela ben bi siteye ya başka bir şeye ddos atmak istiyorum nasıl atabilirim?
Nasıl becerdin kendi internetini vurmayıVar da kendi internetimi vurdum salak program yüzünden güzel bir botnet lazım sonra araştırmak lazım kali den de atılıyor ddos benim şo an konum ddos değil sistem açıklarını öğrenmeye çalışıyorum ddos çözülür çok da zor bişi değil ama çok etkili bişi
Reis program boktan bir programmış işte kendimi vurdum o yüzden yani iyi amaçla yapılmamaış farkedince bıraktım erken fark ettimNasıl becerdin kendi internetini vurmayı
TmmReis program boktan bir programmış işte kendimi vurdum o yüzden yani iyi amaçla yapılmamaış farkedince bıraktım erken fark ettim
Varmı önerdiğin program
Eagleweb arkadaşımızın dediği gibi toollar varVarmı önerdiğin program