Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyemedin mi o arkadaşa kimse satmıyorsa sende ne geziyor?Arkadaşda bu var kimsede yok diyor bu botnet satılmaz kimse vermez beyler bana lazımda vermrisiniz yayın açtı an ss aldım buna benzer botnet varmı![]()
kral biz botneti panel patlatıcaz bide israil siteleri adam 2 saniyede url clod korunan paneli urlden yok ettiDiyemedin mi o arkadaşa kimse satmıyorsa sende ne geziyor?
resimi inceledim fakat yazılar tam iyi okunmuyor tahminimce ya fake program yada githubdan bulduğu basit birşey.
botnet kurmanı önermem çünkü kurulması ve kurulduktan sonraki adımlar baya ağır misal eğer ev internetin üzerinde kuracaksan zamanla kurbanlar arttıkca internet hızın düşüyor.
eskilerden ip killer vardı onun modafiyeli versionlarına bakabilirsin.
https://www.turkhackteam.org/konular/botnet-nedir-kendi-botnet-aginizi-olusturun.2016586/ bakabilirsinBotnet nedir bilgilendirir misiniz ?
Diyemedin mi o arkadaşa kimse satmıyorsa sende ne geziyor?
resimi inceledim fakat yazılar tam iyi okunmuyor tahminimce ya fake program yada githubdan bulduğu basit birşey.
botnet kurmanı önermem çünkü kurulması ve kurulduktan sonraki adımlar baya ağır misal eğer ev internetin üzerinde kuracaksan zamanla kurbanlar arttıkca internet hızın düşüyor.
eskilerden ip killer vardı onun modafiyeli versionlarına bakabilirsin.